Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj, ha kicsit komolytalan...

Baj, ha kicsit komolytalan vagyok?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, kedves, őszinte, és egy kicsit lökött. :)

Jó a humorom, szeretek hülyéskedni, nevetni, gyakran komolytalan vagyok.

Fiatalabbnak nézek ki a koromnál (16-nak szoktak tippelni), kislányosabb a viselkedésem is, mint a korombeli lányoknak.

Lehetséges, hogy emiatt nincs soha kapcsolatom? Az összes srác barátként néz rám...

Próbáljak meg megváltozni esetleg?

2012. jan. 29. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan ez vagyok, csak fiúban.
2012. jan. 29. 19:29
 2/7 anonim válasza:
15 éves vagyok(lány), inkább a viselkedésem gyerekes, mint "nagylányos"(én is hülyéskedek folyton meg stb.....) Ha lesz barátod akkor biztos úgy fog szeretni amilyen vagy.Amúgy meg azt mondják hogy az a jó kapcsolat hogy a barátoddal(pároddal) úgy tudsz beszélni, nevetni mintha a legjobb barátod lenne.........
2012. jan. 29. 19:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszike! :)
2012. jan. 29. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem.

18 évesen még hova komolykodnál? Persze van az a helyzet ami megkívánja, de még ott van bennünk a gyerek :)

Merre laksz?

19f

2012. jan. 29. 19:49
 5/7 A kérdező kommentje:

Szlovákia- Párkány (Esztergommal szemben).

Te? :)

2012. jan. 29. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Imádlak kérdező, semmi baj ha nem akarsz úgy viselkedni mint a hétköznapi "jó nő vagyok, nem érdekelsz" típusú lányok...

Ismerek 30 fölötti nőket, akikből ki tudom hozni hogy kislányosan viselkedjenek, pont úgy ahogy te leírtad... És ők is szeretik ezt :) Ha felszabadult vagy, játékos, nevetsz... Szerintem ilyenkor boldog vagy és pont.

Kérlek, ne akarj olyan lenni mint a többi... Tömeglány...

23F

2012. jan. 29. 22:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszike! :D
2012. jan. 30. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!