Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van olyan itt, aki képes...

Van olyan itt, aki képes követni a szíve szavát?

Figyelt kérdés

Annyira szeretnék szívből élni és megtenni sokszor azt, ami helyes! Ha látta valaki a Wanted c. filmet, akkor tudja, miről beszélek. Körül vagyok véve gerinctelen senkikkel, nagyszájú majmokkal, akiket ha meglátom, hogy viselkednek, legszívesebben leütnék. Van olyan a közelemben, aki tudom, miket tesz, tudom, mit érdemelne, kinyílik a bicska a zsebemben, ha rágondolok. Van olyan lány, aki igazságtalan volt velem és olyat tett, amit nem érdemeltem. Kiírtam itt róla egy kérdést. Legszívesebben elküldeném neki. Sokan vannak, akinek "tartozok". Sok embert megbosszulnék, akik megaláztak.

Sok lány van, akit szerettem, akinek el kellett volna mondanom. De nem tettem meg egyiket se ezek közül a társadalmi szabályok, a gátlások, a következményektől való félelmek miatt.

Van olyan, aki képes megtenni, amit a szíve diktál, még akkor is, ha tudja, hogy őrültség? Aki a következményekre tekintettel nem lévén képes a szíve hangját követni?

2012. febr. 9. 15:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Értelme nincsen. Annak több van, hogyha az eszedre hallgatsz, mert az mondja meg, hogy mi a 'helyes'. És mi a helyes? Ki mondja ezt meg? Én gonosz vagyok, csak mert nem azoknak az érdekeit nézem akik le se sz@rnak, hanem inkább a magamét?? Önző disznó vagyok? Szerintem meg csak nem vagyok h*lye. Hogyha belémrúg valaki, nem fogom még meg is dícsérni, hogy de kis ügyes, hanem visszarúgok, ennyi. Az olyan embert úgy hívják hogy naiv, és a 'gerinctelen senkik' meg röhögnek a markukba hogy van valaki akit ilyen könnyen ki lehet használni.

Egyébként meg mindenképpen érdemes a következményeket is nézni. Lehet hogy most felmegyek a tizedikre és a szívem azt diktálja hogy ugorjak le, merthát milyen jó az. De egy lightosabb példa: menjek oda Józsikához akit már régóta szeretek (NEM), közben meg TUDOM hogy kinevet, egy azért mert ő Julcsikával jár kettő meg mert nem vagyok egy szép látvány. De hát kit érdekel, ugye? Aztán meg ottvannak a Józsika barátai, akik minden nap az érintettel együtt ki fognak gúnyolni meg nevetnek rajtam, én meg hazajövök és bőgök, csak mert voltam olyan h*lye hogy a szívemre hallgattam. Hát köszi de nem.

u.i.: a szív csak egy izom. rohadtul nem tudja hogy szerelmes vagy.

2012. febr. 11. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!