Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kihalt a szeretet belőlem?

SEXKÉRDÉS kérdése:

Kihalt a szeretet belőlem?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, körülbelül 13-14 éves korom óta nem érzek szeretetet, pedig nagyon jó szívű gyerek voltam mindig is, de már nem érzek szeretetet, szó szerint semmilyen családtagomat, vagy rokont nem szeretek ! Egyedül szerelem az amit kéeps vagyok érezni, de az már nem szeretet...
2012. febr. 7. 15:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
igen, ismerem.. hogy ne lenne összefüggés? de enyhe, elmúlik.. most váltasz iskolát? vagy dolgozol? nem a jövőtől való félelem blokkol le érzelmileg?
2012. febr. 8. 16:57
 12/14 A kérdező kommentje:

Hogy őszinte legyek 2 éve töröm az agyamat azon, hogy hogyan végezzek önmagammal... De egyenlőre még élek..

de 4 éve nem érzek szeretetet... Egyébként mindig van valami stressz az életemben, és semmi nem jön össze !

egyébként még "tanulok" , középiskolában !

2012. febr. 8. 17:10
 13/14 anonim ***** válasza:

és most érettségizel? hova mész tovább?

régebben én is töprengtem ilyesmin, amit írsz de igaziból csak arra volt jó, hogy sok erőt kiszedjen belőlem. És ez okozhat ilyen "semmit sem szeretek" érzésnélküliséget. De már jobban értem: nem nagyon lehet elmenekülni.. Nincs hova menni, egy világ van, nem lehet csak úgy "kimenni belőle", mert nem tetszik. Nagyon sokan „kimennének” ha lehetne, de nem lehet. Shakespeare Hamletje is ezen vívódik – de arra jut, „mert mily álmok jőnek” – nagyon nem tudjuk – de nem lehet elmenekülni, az nem jó.

Hallgasd meg többször a Bach részletet, amit küldtem, hagyd, hogy hasson rád. Gyógyító erők vannak benne…

És küldök priv. egy nehéz, de nagyon szép Rilke verset – azt is olvasd el sokszor, amíg meg nem adja magát neked a vers és feltárja titkait :)

2012. febr. 8. 17:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Rendben elolvasom! :) Tudod rengeteg álmom volt, de már reájöttem, hogy lehetetlen dolgok, mert nincs elég kitartásom...
2012. febr. 8. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!