Rettenetesen nagy önbizalomhiányom van, tudnátok segíteni?
Azt mondogatom magamnak, hogy én vagyok a legcsúnyább lány (mindenki azt mondja hogy szép vagyok, de nem hiszem el), hogy nagyon buta vagyok (kitűnő vagyok: szín5-ös, de akkor is ezt érzem), egyedül érzem magam (pedig nagyon sok barátom van), kövérnek érzem magam (166cm/55kg)..
Próbálom takargatni magam, holott "nagyon szép az alakom és magam is". Próbálok nekik hinni de egyszerűen nem megy és végül mindig visszaesek.
Tudnátok ajánlani valamit ami segíthetne? /valami tanácsot, könyvet, bármit?/
15/l
Igazából vannak olyan barátaim is akiknek mindent elmondhatok és ők is próbálnak segíteni.
Szeretem hallgatni az embereket, amikor győzködnek. Ilyenkor el is gondolkodok de mindig visszaesés a vége.
A tanácsokat próbálom megfogadni.
Köszönöm a válaszokat! (:
Na itt a gyökere a bajodnak, a versengés. Azért, mert pici korodtól azt hallod, hogy versenyezned kell, meg te legyél a legjobb, meg csak egy maradhat, különben hajléktalan leszel, ez egyszerűen nem igaz. Pont így és ezért lesznek a végén az emberek idegroncsok.
Engedd el a versengést, és legyél anarchista. :) (Nem punk.)
De nem biztos hogy tudnám teljesíteni, mert anyukám a legjobbat akarja kihozni belőlem, sokszor sírás a vége az erőltetéseinek.
Ha ellazulok akkor rám ordít (soha nem üt meg) és annyira rosszakat mondd hogy azonnal odaülök tanulni.. vissza a jókislány helyzetbe.
szia.
én is ilyesfajta problémával küzdök. ha gondolod írj privátot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!