Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért felejtek el olyan...

Miért felejtek el olyan gyorsan dolgokat?

Figyelt kérdés

Egyszerűen hihetetlen, hogy mostanában mi van velem. Nem hinném, hogy szétszórt lennék, de van úgy, hogy eszembe jut valami, amit megkérdeznék másoktól és pár perc múlva mire oda jutok, hogy megkérdezzem, egyszerűen elfelejtem. Mitől van ez? :(

18/L

2009. máj. 31. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha percek múlva felejtesz, és régen nem volt ilyen gondod, akkor romlott a rövidtávú memóriád, nekem is hasonló "gondom" van, pl. tudom, hogy valamit be kell fizetni, de mire oda jutok, elfelejtem.
2009. máj. 31. 16:04
 2/3 anonim ***** válasza:
ilyen velem is szokott lenni. múltkor beszélgettem vkivel, és mondta hogy kérdezzem meg mástól, odamentem máshoz, és addigra már elfelejtettem, hogy pontosan mit akarok kérdezni, de szerencsére eszembe jutott. viszont hogyha vki mond vmit, akkor arra általában később is emlékszem (elég sokáig)- talán el sem felejtem.
2009. máj. 31. 18:19
 3/3 anonim ***** válasza:
nálam ez akkor szokott lenni ha más dologra/dolgokra koncentrálok,vagy/és amit más mond azt igazából nem tartom lényegesnek
2009. jún. 1. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!