Miért felejtek el bizonyos dolgokat?
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 20:43
1/5 anonim válasza:
Mert NEKED nem fontos. (társadalmilag lehet fontos) de neked személy szerint nem lényegi dolog.
én személy szerint 1 családtagomnak se tudom a szülinapját, se sok más dolgot amit egy átlagos családtag tudni szokott.. Nekem nem fontos. :$ sztm ezért te neked is :D
2/5 anonim válasza:
Szerintem is amit az első írt... Én is mindig elfelejtek találkákat, szülinapokat stb szóval most már emlékeztetőt állítok be mindennek, különben megharagudnának...
3/5 anonim válasza:
Nekem meg az a bajom hogy miért NEM felejtek el bizonyos dolgokat...
4/5 anonim válasza:
amugy ezt a témát komolyan véve, az autisták akik még nem bolondok, de már nem 100%-os emberek, ők tudnak a legtöbbet. Van olyan fickó USA-ban aki 1-1szemével olvassa a könyv kát oldalát, pár másodperc alatt végez 1 oldallal. Na szóval, ha az ember mindent tud, akkor van a legnagyobb baj, mert azt nem fogja tudni, hogy a sok infóból neki mi a fontos és mi a hulladék. Az agy alapon a hulladékot elfelejti, de a kulcsszavak megmaradnak. Ez a dolog bebizonyított.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem... Köszi a választ
2011. jan. 14. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!