Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek miért van ez és...

Szerintetek miért van ez és hogy tudnék segíteni rajta?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és egyszerűen megőrülök, mert a fiúk észre se vesznek...Lassan már az összes barátnőmnek van barátja, vagy legalábbis olyan fiú akivel alakul valami, csak nálam nincsen semmi. Tavaly jűrtam egy sráccal, de aztán szakítottunk, és most egy osztályba járunk, ami eléggé gáz, de én már továbblépnék, de a fiúk egyszerűen nem érdeklődnek irántam..nem mondanám magam kimondottan "nagymenő"nek de nem vagyok népszerűtlen, sokan ismernek és kedvelnek. Mások szerint szép és okos vagyok, és az alakom sem olyan rossz, mások jófejnek és viccesnek, én inkább kreatívnak és érzékenynek tartom magam. Néha talán kicsit túl cinikus és álmodozó vagyok, és önbizalomhiányos.De tudok beszélgetni fiúkkal, csak utána valahogy nem keresnek meg, vagy nem érdeklem őket, nem tudom mi a baj velem...Szerintetek ez mitől lehet? Van erre megoldás? Vagy mi a baj velem? Légyszi segítsetek, mert egyszerűen nem értem.
2012. jan. 31. 20:42
 1/3 anonim válasza:
Sértésnek ne vedd - de attól vagy vagány a baráti körödben, ha van egy barátod?
2012. jan. 31. 20:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem, nem ettől. És nem erre akartam célozni.
2012. febr. 1. 08:30
 3/3 anonim válasza:
Akkor meg ne idegeskedj azon, hogy nincs fiúd. Jön majd a Nagy Ő... amikor eljön az Időd.
2012. febr. 1. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!