Volt egy barátnőm akivel tíz évig barátnők voltunk. Középiskolába kerültünk de a kapcsolat nem szakadt meg.De most át ment egy másik iskolába koleszos lett és most már négy és fél hónapja nem találkoztunk.Sokszor hívtam hétvégén és pénteken de vagy nem vette fel vagy kifogásokat talált.Én megértem , hogy koleszos és kevesebb az ideje de sokszor vártam rá a vonaton péntekenként , mert akkor együtt jártunk haza .Egy idő után nem jött el és nem is szólt nekem , hogy ne várjak rá feleslegesen.nekem rosszul esik , mert nem tud velem őszinte lenni.,Mert úgy érzem , hogy kerül.Bele törödnék , hogyha nem akarna velem többé barátkozni de nem csinál semmit ha meg néha eszébe jutok akkor meg úgy érzem, hogy csak azért hív , hogy ne unatkozzon a vonaton.lehet ezt még barátságnak nevezzni?Egyébként rajta kivül nincsenek barátaim , mert magányos farkas típusú zárkozott lány vagyok.És hiába próbáltam az emberek felé nyitni mindig én jöttem ki rosszul belőle.,Mert vagy levegőnek nézztek vagy kihasználtak.Emiatt már nem tudok barátságos lenni.Keresem magamban a hibát de valamikor már úgy érzem , hogy nem bennem van.
2009. máj. 30. 20:46
1/6 anonim válasza:
Nem benned van a hiba, ez mással is megtörténik. Nagyon rossz, ha az ember csalódik a barátnőjében. Nem tudsz mást tenni, mint tudomásul venni, ne keresd a társaságát, szép volt, elmúlt. Ne add fel a reményt, biztos, hogy fogsz találni olyan embert, akivel egy hullámhosszon vagytok. Más ember is van, aki befelé forduló típus.
2009. máj. 30. 21:17
2/6 anonim válasza:
Én szivesen leszek a barátnöd! hm? de komolyan...
2009. máj. 30. 22:12
3/6 anonim válasza:
Nincs benned hiba. Sztem a " barátnőd" csak azért nem mondja a szemedbe, hogy igazából le akar rázni, mert vannak olyan pillanata amikor nincs más és úgy gondolja, hogy olyankor jó leszel még te is vmire. Én is hasonlóan jártam, de az én barátnőm mégcsak koleszos sem lett, hanem ott maradt az osztályban és amolyan érdekbarátságként jó voltam neki. Egyszercsak meguntam és megmondtam neki, hogy látom mit csinál ne nézzen hülyének. Aztán pár napig jópofizott és többet csak elviseltük egymás jelenlétét, de soha nem beszéltünk. Találtam mmásokat, sokan közülük ugyanúgy kihasználtak, nem akartam összeveszni velük, de azért leráztam őket. Sok ember mondta magát a barátomnak, de aztán jött vki aki akkor is ott volt, ha nekem volt szükségem vigasztalásra és nem csak akkor ha neki. Sok csalódás éri az embert, de ne nézz hátra, te élj úgy ahogy szerintd helyes és barátkozz csak nyugodtan. Mindig lesznek ilyen barátnők de meg kell tanulni túllépni rajtuk.
Egyébként én is szívesen leszek a barátnőd.
2009. máj. 31. 12:19
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.Akkor írhatok nektek privit?=)
2009. jún. 1. 12:32
5/6 anonim válasza:
szerintem ne foglalkozz azokkal akik ezt teszik. mindenkinek joga van barátkozni. azt ha nem akarsz valakivel barátkozni szépen és kedvesen is meg lehet mondani. szerintem próbálj meg barátkozni másokkal.lehet hogy csak azért ilyenek veled, mert még nem ismernek.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!