Vannak olyan testhelyzetek amikor nagyon kényelmetlenül fekszel, alszol, ülsz, állsz. Ilyenkor gondolom próbálsz minnél hamarabb elmozdulni 1 jobb kényelmi pozícióba. (? )
Figyelt kérdés
de mi van ha én folyton ebben a kényelmetlen testhelyzetben vagyok...(ezt most ku.rvára félre fogjátok érteni) szellemileg és fizikailag is kényelmetlenül érzem magam...főleg akkor amikor szembesülök a saját gyengeségeimmel és hátrányaimmal...pl nincs bnőm, barátaim...háziállatom...mert megkínoznám őket vagy egyszerűen csak pár mondat után megsértődnek és elszaladnak.na mit is akartam kérdezni...bakker elfelejtettem!!!
....a fene egye meg...hát ilyet...elfelejtettem....
ja megvan vannak ilyen furcsa izékkel küzdő emberek mint én?
2012. jan. 29. 23:30
11/15 anonim válasza:
6-os vagyok. Kezd kamu szaga lenni a kérdésnek. Ha neked eszed ágában sincs változni, akkor miért változna bárki is azért, hogy eltudjon téged viselni? Tudod ez kölcsönösen működik... te is engedsz kicsit, a másik is. Ez mindennemű emberi kapcsolatnál, barátnál, párválasztásnál így megy és ha elvárod a másiktól, hogy mindenben kedvedre legyen/tegyen, te meg belesz*rsz az egészbe, akkor biza ez lesz a vége... egyedül fogsz meghalni...
12/15 A kérdező kommentje:
de ezt nem akarom!
változni meg félek.
2012. jan. 30. 00:23
13/15 A kérdező kommentje:
te, hogy a francba kezdenéd a változást hmmm?
2012. jan. 30. 00:29
14/15 anonim válasza:
te csak trollvagy, vagy komplett hü.lye?
15/15 anonim válasza:
Pl. úgy, hogy leülsz és végig gondolod, hogy miért nincsen barátnőd és egyáltalán barátaid sem... Ezután elgondolkozol azon, hogy mit kéne változtatnod ahhoz, hogy legyen, majd elhatározod, hogy oké ebben és ebben tudsz változni, abban viszont nem... Kis lépés is több mint a semmi, hátha úgy már szimpatikusabb leszel valakinek. ENNYI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!