Mit csináljak ezzel a sráccal? Folyton zaklat?
Így majdnem a szomszédom, de a lényeg, hogy rálátunk egymás ablakára és én egy csomószor észrevettem, hogy figyel. Esetleg kijött a ház elé és onnét bámulta a mi házunkat. Először azt hittem csak véletlen, vagy csak ezzel szórakoztatja magát, mert unatkozik, gondoltam hadd álljon ott, majd megunja. De nem unta meg. Kimentem hozzá és nem túl szépen (de nem is csúnyán) megkértem, hogy menjen már el, meg mit bámul. Erre elkezdett erősködni, hogy menjek el vele valahová. Dehogy megyek-gondoltam és otthagytam faképnél. Ezután furcsa dolgok kezdtek történni a házunkkal, volt hogy egyszerre csak nyitva lett a kapu, vagy az ablakunk, esetleg a kocsink különböző dolgokkal (többnyire étellel) lett megdobálva. Ez nem tudom eldönteni, hogy neki tulajdonítható-e, bizonyítékom nincs rá, de én úgy érzem igen. Erre nem reagáltunk, a szüleim a vállukat vonogatták, azzal, hogy "nyomozásba" kezdtünk volna, csak elérte volna a célját az illető. Így hát hallgattunk.
Most ez a fiú nekiállt zaklatni az interneten is. Van egy állandó bevett mondata (most nem írom le ide, mert nem fontos, nem is olyan durva, de nagyon hülyeség) amivel itt-ott rámirogat és azért könyörög, hogy találkozzunk, vagy csak nézzek ki az ablakon. Először ezt sem vettem komolyan, jókat nevettem rajta, azt hittem csak hülyéskedik, vagy valaki feltörte a facebookját és így próbálja megszivatni. De nem. Elkezdett durvább dolgokat is írni, persze gyerekes formában, ami arra utal, hogy ő egy valódi elmebeteg gyerek. Letiltottam, de most egy másik néven újrajelölt. (többnyire nem szoktam megnézni kik jelölnek be, egyszerűen leokézom) És folytatta.Éjjelenként zseblámpával villogtat az ablakából az ablakomra.
Apámmal közöltem az utóbbi tevékenységét, mert amiket eddig írt azt nem merem neki megmutatni, de apámat nem igazán érdekelte.
Én tudom róla, hogy egy őrült. Óvodás kora óta, és a szülei sem különbek. Az a fajta ember, akinek a szemébe belenézel és látod benne azt a gonoszságot, ami arra utal, hogy nem normális. És ha gyerekként így kezdi, mi lesz majd vele felnőtt korában? Engem most nem is ez érdekel. Mit tegyek ellene? Biztos vagyok benne, ha nem is a végsőkig, de sokáig elmenne ebben a zaklatásban. A mi városunkban a rendőrség kisebb dolga is nagyobb annál, hogy ilyenekkel foglalkozzon, egyébként ez egy olyan környék, ahol nem ajánlatos kitenni a lábadat éjjel a házból egyedül, szóval értitek... Mit lehetne tenni rendőrség helyett? Az egyik barátnőmnek már elküldtem, hogy mit írt, így legalább még valaki tud róla, de a szüleimnek egyszerűen nem bírom megmutatni. Nem tiltottam le a srácot azóta se, gondoltam jobb, ha interneten éli ki a hajlamait, mintsem majd egy gyanútlan pillanatomban élőben.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!