Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért tűnik minden olyan...

Miért tűnik minden olyan rossznak?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak, hogy az élet elviselhetőbb legyen. Nem sikerül semmi, amit eltervezek. Néha már úgy érzem, hogy a "sors" nem akarja, hogy boldog legyek. Történik velem egy rossz dolog, és utána megpróbálok felállni, nem hisztizni, nem rimánkodni, csak egyszerűen elfogadni, és továbblépni. Amikor végre sikerül, elfordulok, és ott egy másik probléma. Oké, tudom, hogy az élet ebből áll? De miért van az, hogy egyeseknek minden (de tényleg minden) könnyebben megy? Fiatal lány vagyok, élni szeretnék... de ezt én nem nevezném életnek.
2012. jan. 27. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert csak a rossz dolgokat látod meg.
2012. jan. 27. 16:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezen is gondolkodtam már. És pont hogy próbáltam a jót is meglátni, de túl kevés... Nekem kevés. :(
2012. jan. 27. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak két dologgal tudlak vigasztalni:

Ami nem öl meg, az megerősít.

Minél többet szenvedsz, annál bölcsebb leszel.

2012. jan. 27. 18:19
 4/5 A kérdező kommentje:
:( Próbálkozom. Nem adom fel. Még mindig van bennem remény.
2012. jan. 27. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy kérdést nem szabad feltenni soha:

"Mi jöhet még?!" - én akárhányszor feltettem a kérdést, az élet mindig megmutatta, hogy van még lejjebb is...

Amúgy mélységesen egyetértek az előttem hozzászólóval, hogy a "szenvedés" bölcsebbé tesz. Elgondolkozol dolgokon... többek között __alázatra, önzetlenségre__, és megfontoltságra nevel. Persze van egy határ, ami után én sem akartam "bölcsebb lenni" :D haverom mindig azt mondta, "nyugi, kitartás, lesz ez még így se" :DDDDD

Majd mikor már rutinnal kezeled a mindennaposan felmerülő problémákat, akkor nem fogod ennyire megcsömörlöttnek érezni magad :) ok-okozat ;)

2012. jan. 29. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!