Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az normális ha 18 évesen kb...

Az normális ha 18 évesen kb 10-12 nek érzem magamat még mindig?

Figyelt kérdés

és pl sokszor így is viselkedem, de azért tudom hogyan kell mások előtt, és akkor felhúzom a felnőtt álarcomat, de amikor hazajövök, egész estéket átolvasok mangákat, és legózom, játszom a plüsseimmel, és fantáziálok, és dumálok más hasonló emberekkel, és ha találkozom velük, akkor szerepjátékozunk.

Ennek lehet ahhoz köze hogy ált. 4. es korom óta nem jártam iskolába? magántanuló lettem, (muszály volt, mert nem bírt ki a suli, mert a tanárok már a lemondásukat adták be) és nem is tanultam, és nem is jártam be.

Szerintetek ez baj lehet az életemre nézve?

18 / Férfi

2012. jan. 26. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
én is hasonlo álapotba vagyok énis gyereknek érzem magam de ha kell akor komoj leszek ez van mindenek van elonye és hátránya is.
2012. jan. 26. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:
ja és sok vigjátékot csinálnak az ijen emberekrol amijenek vagyunk.
2012. jan. 26. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát, az előző válaszolóknak a helyesírásából is külön vígjátékot lehetne csinálni..
2012. jan. 26. 15:02
 4/9 anonim ***** válasza:
aradon élek 20százalék magyarság sincsen
2012. jan. 26. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát ha a vietnámi bevándorló ismerősöm (1,5 éve jött!!!) le tudja írni helyesen az "ilyen" szót, akkor már csak neked is illene tudni...
2012. jan. 26. 15:14
 6/9 anonim ***** válasza:
ja és edig több mind 300kérdésre válaszoltam és nem kötem bele senkibe mint te én örökké a kérdésre probálok válaszolni nem kritikát írni másról ezét gyakori kérdések nem pedig azért hogy mások rossz hangulatábol még rosszabbat csináljak.
2012. jan. 26. 15:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát most nagyon meghatódtam :/
2012. jan. 26. 15:29
 8/9 A kérdező kommentje:
létezik hogy valaki a kérdésemre is reagál? nem csak baromsággal tölti tele a topikot?
2012. jan. 26. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:
nem. tudod mi a gáz? az hogy én annyinak is nézek ki.
2012. febr. 14. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!