Hogy lehetne ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Problémám az hogy egyszerűen nincsenek haverjaim ,és sok idő kell amíg meg tudok nyílni vkinek és ezen nemtudok változtatni ,egyébként most kezdtem 9-et szóval most midenki új arc igaz eltelt már 4 hónap de mint már írtam nehezen nyitok mások felé ezért nemis beszélgetek annyit de szerintem már elkönyveltek a "kívülállónak" de egyszerűen annyira mások mint én .Régi barátnők még általánosból is megváltoztak.. pl.van aki nemis köszön mert ő olyan menő hát ba**a meg. Végülis a kérdésem az hogy , hogy tudnék nyitottabb lenni2012. jan. 24. 19:03
1/2 anonim válasza:
Nem nyitottabbnak kell lenned, hanem a magadhoz hasonlókat kéne megtalálnod.
Ha introvertált vagy,nyithatsz ugyan, de sohasem leszel extrovertált.
2/2 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, engem nem érdekel. Viszont én nem azért, mert nehezen nyitok, hanem épp ellenkezőleg. Túl könnyen megnyílok, és mindig cserben hagynak, ezért hagyok már mindenkit a búsba. Nincsenek haverok. Azért sem, mert én sokszor éreztem azt, hogy a "barátok" Igazából érdekbarátok. Azért haverkodnak, hogy leckét másoljanak, meg ilyenek, és direkt arra mennek, hogy én rosszul érezzem magam. Gondolok arra (most egy bizonyos személyre gondolok), hogy féltékennyé tesz, mert tudja, hogy a családom nincs túl jó anyagi helyzetben. Nem nagyon tudom, hogyan lehetnél nyitottabb, én azért nem barátkozok, mert nem találom az igazi, megbízható barátot. Anyum szerint magasabb szinten vagyok értelmileg, mint az osztálytársaim, külön dolgokra meg nem igen járok. Nem tudok mit mondani, de annyit igen, hogy Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!