Miért épült bele ennyire a személyiségembe a foci?
Figyelt kérdés
Vannak barátaim, családom és talán nem sokára barátnőm is. Összéségében elégedett vagyok magammal, de nekem a legfontosabb a klubcsapatom. Van h sokszor a foci vidít fel.Több mint 10 éve szurkolok a Realnak. Már-már beteges a rajongásom. A Föld legboldogabb embere vagyok, ha nyernek, de ha vesztenek nagyon szomorú és ideges vagyok. Sok erőt merítek abból ha egy nagy meccset nyernek, dr ha pl. kikapnak a barcától ugy érzem magam mint egy szakítás után. Ha szidják a csapatot olyan mintha egy szeretemet szidnák. Voly még régebben h a csajom helyett a csapatot választottam, ezért szakított velem. Ha nem látok ehy meccset nagy bűntudatom van. Barátaim és a családom szerint ez nem normális. Mit csináljak? Kérlek titeket h csak normálisak válaszoljanak. Real apámmal gyakorlatilag az egyetlen közös dolgunk. Ami családunkban ennek a csapatnak hagyományai vannak.2012. jan. 23. 16:11
1/3 anonim 

válasza:

Erről van szó, hogy egy közös, fontos folog számodra, amihez érzelmek kötődnek, pl. apukáddal ez a közös pont. Hobbi meg mindenkinek kell, csak azért élni ne felejts el mellette, és tudj helyes sorrendet felállítani. Ha majd családod lesz, akkor előbb viszed a babákat orvoshoz, és utána nézel meccset.
2/3 /Anita_'94/ 

válasza:

Asszem én ugyanígy vagyok a Fradival. Ez bizony szerelem a javából :)
Akkor a tegnapod jól sikerült (4-1)...
3/3 anonim 

válasza:

Ha nem volt más olyan tevékenységetek, ami összehozott volna benneteket apukáddal, akkor nem csoda, hogy ennyire rajongsz érte. Tudd azonban, hogy ez csak egy focicsapat,nem több, nem kevesebb. Próbáld meg helyén kezelni, mert enélkül minden párkapcsolatod az előzőhöz hasonló csúfos véget ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!