Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet változtatni az...

Hogyan lehet változtatni az ilyen hozzáálláson?

Figyelt kérdés
Nagyra törő terveim vannak a jövőre nézve, de a jelenben nem igazán teszek érte semmit. Úgy vagyok vele, hogy rengeteg időm van még, meg majd ahogy esik úgy puffan. Már nem tudom mióta így tengődök, és képtelen vagyok változni...
2012. jan. 21. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem vegyél egy kutyát
2012. jan. 21. 20:14
 2/6 A kérdező kommentje:
te sem véletlen vagy 40%-os, bár reálisan még 10 se.
2012. jan. 21. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
mire vársz? pontozz le
2012. jan. 21. 20:46
 4/6 Nesszike válasza:
Ezen mi nem tudunk segíteni. Ülj le, és dönts el mi az amit el akarsz érni, és hogy ahhoz reálisan mennyi idő kell (és nem úgy hogy az utolsó percben kezded el) ha megvan és most kéne akkor csak a saját akaratodon múlik minden. Abban mi nem tudunk segíteni.
2012. jan. 21. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kár erölködnöd, mert nem lesz belőled semmi.
2012. jan. 22. 01:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Milyen jellegű terveid vannak?

Bármi is a célod, általában az első lépéseket a legnehezebb megtenni, de miután belefogtál, napról napra tisztábban látod majd a végeredményt. Ne halogasd, tedd meg!

2012. jan. 22. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!