Mi lehet velem a baj?

Figyelt kérdés

Amikor próbálok interneten beszélgetni emberekkel, akár élőbeli ismerősökkel, akár olyanokkal akiket csak interneten ismerek, mindig egyoldalú a beszélgetés. Szóval én irkálok nekik, ők meg válaszolgatnak, van hogy normálisan van hogy csak egy-két szóval, olyankor láthatóan unják a velem való beszélgetést. De miért van ez? Ennyire nem lehetek unalmas, minden embernek van legalább 1-2 haverja, vagy valaki akivel beszélgessen. Nekem annyi sincs, nincs 1 ember se akivel normálisan el tudnék beszélgetni. Mi lehet az oka?

16/F

2012. jan. 21. 11:15
 1/6 zkriszti3 ***** válasza:
Az érdeklődési kőr szerint válassz , lehet ,hogy őket más érdekli vagy nem állsz elég közel hozzájuk. Írd le téged mi érdekel, miről szeretsz beszélgetni ?
2012. jan. 21. 11:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Én a mindennapi dolgokról szeretek beszélgetni főleg, meg az időjárásról, de nem nagyon tudok vicces lenni, ahogy sokan mások. De szerintem ettől még el lehetne velem beszélgetni, de valahogy senkinek se megy.
2012. jan. 21. 11:37
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
időjárásnál van rosszabb téma? :D
2012. jan. 21. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Most komoly? Időjárás? Az senkit sem érdekel. Ez meg, hogy nem tudsz vicces lenni... hát prbáld meg, vagy legalább ha mások írnak viccet írj rá egy xD-t mintha értenéd. 15/F
2012. jan. 21. 12:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Szeretek vicceket olvasni, utolsó, de ha én mondok vagy írok egy viccet az nem érdekel senkit, úgy tapasztalom, meg alapból szerintem unalmas vagyok mindenkinek. Ja és időjárásról csak azzal beszélek akinek az a hobbija, mivel tudok olyanokat.
2012. jan. 21. 13:01
 6/6 anonim ***** válasza:
ne vicceket mondj, legyél vicces... nézz meg pár rész a két pasi meg egy kicsi címü sorozatból :) 17/F
2012. jan. 22. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!