Nem hiányzik, hogy lásd a válaszadók arcát?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy másként fogadnád, amit ír? (És ő is jobban meggondolná a választ?)2009. máj. 27. 13:21
1/10 anonim válasza:
Nekem az hiányzik, hogy senki nem írja alá a válaszait. Így nehéz eligazódni, hogy ki mit írt. Az arc tényleg sokatmondó, de az is jó lenne, ha valaki oda firkantaná, hogy hány éves pl.
2/10 anonim válasza:
Nem hiányzik, és az aláírás sem. Az anonimitás legalább kihozza pár emberből az őszinteséget.
3/10 anonim válasza:
akkor lehetne csak igazán fikázni egymást, jobb ez így
4/10 anonim válasza:
Nekem is az hiányzik, hogy nem írja alá szinte senki a válaszát. Vagy olyan kéne, hogy magától ki legyen írva, hogy xy válasza.
6/10 Avalanche válasza:
Sokat meg lehet tudni abból, hogy milyen képet vág az illető, esetleg milyen a hanglejtése.. Hiányolom.
7/10 anonim válasza:
Szerintem ez így jó. Természetesen én is kíváncsi vagyok ki tehette fel a kérdés...stb.
De ha látnatnák az arcom, hogy ki vagyok, nem hiszem, hogy feltennék egy kérdést is.
8/10 A kérdező kommentje:
13:41-nek:
Az az érzésem, néhány emberből sajna nem az őszinteséget hozza ki az anonimitás... Persze lehet, hogy ilyenek valójában (a névtelenség mintha azokat a gátakat is lebontaná náluk, amik keretek között tartották őket), de ismeretlen, láthatatlan emberre ki kiváncsi?
2009. máj. 27. 19:45
9/10 anonim válasza:
Persze van akiből az őszinte bunkóságot hozza ki az anonimitás.
ismeretlen, láthatatlan emberre ki kiváncsi?
Ezen weblap alapján azt mondom sokan.
10/10 anonim válasza:
Én kiváncsi lennék kik irnak ide :P persze akkor értelmét vesztené a honlap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!