Mit gondoltok először a füzet írójáról? Valaki elemezné?
2012. jan. 18. 18:40
1/10 anonim válasza:
Hát ez szerintem egy fiú kézírása, méghozzá egy jó tanulóé.
Ennyit gondolok róla, nem vagyok kézírás elemző vagy mi a fene:D
Ja, és az ember tragédiáját veszitek:)
2/10 anonim válasza:
Szép rendezett, strukturáltnak tűnik. Az íráson még nagyon látszik, hogy tini írta. A külalakot nem igazán lehet kivenni, de olvashatónak tűnik bár itt a kézírás már kevésbé szép.
Ha további részletek érdekelnek akkor grafológust kellene megkérni, hogy elemezze.
4/10 anonim válasza:
szerintem is egy egész jól tanuló CSAJ kézírása
5/10 anonim válasza:
egy tizenéves lány írta, nagy lényeget fektet a külsőre, betartja a "határokat", amolyan jó kislány, szeret tanulni, távolságtartó és eléggé csapongó személyiség lelkileg és hullámzó a kedélyállapota. Többet nem tudok megállapítani, mert nem látom tisztán a betűket
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigieket
2012. jan. 29. 18:55
8/10 anonim válasza:
lány irta
4-5 tanúló lehet
kedves,barátságos
szeret a haverokkal lenni szünetben és szeret velük hülyülni de mégis fegyelmezett
ha mégse lány akkor is ugyan ezt gondolom
10/10 anonim válasza:
Én még annyit hozzátennék hogy szerintem van benne zárkózottság. Mert pl. az "a" betűk zártak ez arra utal hogy zárkózott. És egyértelműen kitűnik hogy lány írta, amúgy nem vagyok grafológus csak ez a saját véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!