Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet gyorsan megbetege...

Hogyan lehet gyorsan megbetegedni?

Figyelt kérdés

iskolaundorom van,és tegnap kin voltam a hidegen elég sokáig és fáztam,de nem igazán érzem a hatását. valami hatásos kéne amit anyuék is bevesznek és nem engednek suliba valamint az orvos is. kérlek segítsek.

ja és nem kell olyan hozzászólás h ez hülyeség stbstb.

2012. jan. 15. 13:22
 1/8 A kérdező kommentje:
azt hallottam hogyha kávéba sót teszünk akkor hányás lesz vagy láz. ez igaz?
2012. jan. 15. 13:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
mondd h fáj a hasad, vegyél fel a telódra fingás hangokat és napi 10x menj be wc-be, jó hangosan benyomod a telódat és senki nem fog kételkedni... de nekem még a hang se kellett csak mondtam hogy fáj a hasam és ezt senki nem tudja ellenőrizni, még iskolaorvos is hazaküldött vele minden alkalommal
2012. jan. 15. 13:28
 3/8 anonim ***** válasza:
4%
Feküdj ki a vonat elé. Elég súlyosan lebetegít.
2012. jan. 15. 13:29
 4/8 A kérdező kommentje:

de a sós kávénak milyen hatásai vannak?

és meddig tart?

2012. jan. 15. 13:29
 5/8 A kérdező kommentje:
tegnap kint voltam a hidegen köhögök egy kicsit de ha most is kimegyek a levegőre akkor jobban vagy rosszabbul leszek?
2012. jan. 15. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
Istenem. iskolaundor? nekem is van. le kell küzdeni, különben nem lesz belőled SEMMI. amúgy a sós kávéval csak magaddal cseszel ki.
2012. jan. 15. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Két év és pár hónapja nem volt betegség miatti hiányzásom. Azóta csak enyhe nátháim voltak. Illetve volt komolyabb bajom is, krónikus hörghurut szerű valami, de azzal nem lehet hiányozni, főleg nem hónapokat. :D

Idén érettségizem. Ráadásul itthon is egyre több a segítenivalóm. (És ez még messze elmarad attól, amennyi terhelést pár ember kap a "sorstól").

Április 2. hetéig nuku szünet.

Mégse lehetek beteg, mert akkor elkapná tőlem legyengült Hozzátartozóm. Az hatalmas problémát okozna...

De ha nem lenne Ő beteg, akkor se örülnék egy megfázásnak. Tudniillik, egy enyhe náthától még nem, de egy otthonmaradást indokló megfázástól megint kialakulna a krónikus hörghurut, amit jobb esetben "csak" helyileg ható, de szerintem most, másodszorra már tablettás gyulladáscsökkentő szteroiddal kezelnének. Nem kellemes gyógyszer, nézz utána.

2012. jan. 15. 14:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Hideg vízben fürdés.Hatásos!:)
2012. jan. 15. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!