S. O. S! Hogy tudok gyorsan megbetegedni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 19:53
1/12 anonim válasza:
Ha krétát eszel akkor lázas leszel.
2/12 A kérdező kommentje:
nincs kretam
2011. nov. 24. 19:54
4/12 /Anita_'94/ válasza:
Zuhanyzás után állj ki az erkélyre, szárítsd meg a hajad ventilátorral, smárolj TBC-sekkel, dugasd meg magad egy homokossal, egyél macskaürüléket, vagy lejárt szavatosságú húst, nézzed az ATV-t stb.
Milyen jellegű betegséget szeretnél?
5/12 anonim válasza:
Jaj ne akarj már beteg lenni...Fogadjunk sulis vagy és doga/felelet lesz. Figyi örülj neki hogy egészséges vagy, ne akarj beteg lenni.
Krétát meg nehogy egyél, mérgező. Ez a lázas leszel tőle, meg nagy butaság, max azért lesz tőle lázas valaki mert haldoklik tőle. Ha lógni akarsz, mondd azt hogy megy a hasad. Azt úgysem ellenőrzi le senki.
6/12 A kérdező kommentje:
Utolso,koszi!Majd kitalalok vmit,csak nem fognak belenezni a WC be h ellenorizzenek :)
2011. nov. 24. 20:06
7/12 anonim válasza:
A mai krétáktól már nem leszel lázas,semmi bajod nem lesz tőle,az az időszak elmúlt.
8/12 A kérdező kommentje:
/Anita_'94/
kosz nem~!
2011. nov. 24. 20:07
9/12 /Anita_'94/ válasza:
Tudtam, hogy hang vagy :D
Akkor elég lenne egy konzerv őszibarack+fél liter tej...
10/12 anonim válasza:
# 4/8 ma 19:59
besírtam a válaszodon :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!