Most szerintetek is hülye vagyok?
Már kezdem magamrol elhinni hogy tényleg velem van a baj. Nem igazán tudok beilleszkedni a társadalomba (persze ez nem azt jelenti hogy egész nap itthon ülök egyedül , vannak barátaim nem is kevés majdnem minden nap találkozunk stb.. ) tehát nem járok diszkóba meg egyéb helyekre mert nem is akarok igazán nem vonz , hívnak ált. hogy menjek vagyis most már nem ugye alig mentem de nem akarok nem tetszik hogy mindenki segg részegre issza magát meg hasonlók ...az iskolát sem értem igazán hiszen szerintem felesleges... Néha elgondolkozok rajta hogy milyen jó lett volna amerikába vmi indiánokhoz születni vagy ilyesfajta néphez :D Szabadság , erdőbe lakni saját magadért teszed meg a napi dolgokat esetleg a családért , törzsért meg hasonlók. ugy érzem ott lennék igazán boldog , kiteljesednék., mert igazából itt is jol érzem magam de az lenne számomra az élet...
Nah :) köszi ha elvolvastad e pár sort , szerinted is hülye vagyok? mert akinek eddig ezt elmondtam lehülyéztek :)
18/F
Nem vagy hülye.
1. A diszkóba csak sznobok járnak, másrészről meg a diszkó úgy szar, ahogy van, ha engem kérdezel.
2. Az iskolában tanultaknak a fele fölösleges. De ki mondhatja meg, hogy melyik felére lesz pont neked szükséged? És sajnos törvény van róla, de te már 18 vagy, neked már elvileg nem kötelező...
3. Ha szabadságra vágysz, meg a természet közelségére, akkor nem vagy hülye, csak él még benned a vágy, amit már szinte minden városlakóból kiirtottak. (Költözz vidékre, amint tudsz. Én is ott élek, közel a természet, tiszta levegő. Imádok vidéken élni, a nagyvárosi életet meg se bírnám szokni)
4. Ha nem tetszik, hogy mindenki seggrészegre issza magát, az nem hülyeség. Sőt... Az érettség szikrája.
16/F
nyugodtabb, kiszámíthatóbb és boldgabb élet lenne az mint ami ránk vár a civilizált világunkban
19f
Szerintem sem vagy hülye.
Én se tudok bizonyos szempontból beilleszkedni a társadalomba, de nem is igazán akarok, mivel a fiatalok többsége merőben ellenkezik az én 'alapelveimmel' az életről.
A diszkókat messziről kerülöm, mert - mint ahogy előttem is írták - oda csak sznobok járnak, meg olyanok, akik már nem tudnak mit kezdeni magukkal. Én is undorodom azoktól,akik már seggrészegen fetrengenek a saját hányásukban, mivel ez nem természetes. Mellesleg nekem a zenei ízlésemmel is ellenkezik maga a diszkó.
És igen, az iskolában tanultaknak tényleg legalább a fele teljesen felesleges... De nem árt tanulni, ha a későbbiekben nem az utca szélén akarsz kikötni.
Szerintem az a legtermészetesebb, ha szabadságra vágysz, valamint arra, hogy a természet közelében legyél, ezek a gondolatok miatt ne érezd magad hülyének. Ha valakinek ezeket elmondtad és lehülyéztek, valószínűleg nem a megfelelő, hozzád hasonló gondolkodású emberekkel vagy körülvéve.
15/L
eddig én is azt hittem hogy hülye vagyok de látom mások is hasonlóan gondolkodnak mint én:) Legjobban egy szigeten laknék én is utálom az egész világot társadalmat úgy vagyok vele hogy rajtam kívül az emberek 99%a hülye és robotként él a sulit se értem nem tudom minek történelmet,matematikát stb tanulni... inkább életre nevelő tantárgyakat kéne tanítani amiknek lenne valami haszna...
ha esetleg valaki a világtól elzártan szeretne élni egy kommunában szigeten stb...az szóljon nyugodtan:D
Nem vagyok hülye.
Nagyon elszakadtunk már a természettől, javarészt ennek is köszönhető, hogy egyre jobban megzakkanunk. Zöld hiányunk van. És te is ezt érzed, hogy milyen sok mű, generált dolog vesz körbe, nem beszélve a hétköznapi színészkedésről és mókuskerékről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!