Normlis ha néha elfelejtek levegőt venni? (nem vicc! )
Figyelt kérdés
érzem hogy levegőt kéne vennem de nem veszek reflex szerűen, csak akkor ha érzem, hogy már nagyon kéne. :/ már ez egy ideje tart, és csak néha jön előő, általában elalvás előtt, de napközben is szokott. :/2012. jan. 14. 16:16
21/28 A kérdező kommentje:
de ez nálam nem rendszeres (szerencsére). akkor i snagy a baj?
2012. jan. 15. 03:14
22/28 anonim válasza:
Hát azt nem tudom sajna, hogy akkor is. Várj vele egy picit akkor, ha nem olyan gáz. Ha este jön elő, próbálj inkább hidegbe aludni.
Nem tudom.... te tudod, hogy mikor akarsz elmenni. Nem vagyok orvos, csak ezeket tapasztalatból írtam le neked.
23/28 A kérdező kommentje:
oké. köszönöm szépen mindenkinek!!! :)
2012. jan. 15. 17:33
24/28 anonim válasza:
Nézd, én 32 vagyok, nő, és nálam is előfordul. Én is úgy veszem észre, hogy megszédülök erősen. Akkor veszek pár mély lélegzetet és elmúlik. Én nem tartom tragédiának, már legalább két éve így élek, és nincs semmi bajom!
25/28 anonim válasza:
Figyu nem vagy ezzel a problémával egyedül.En se mondtam meg még a szüleimnek,mert csak most vettem észre.Én is amondo vagyok,hogy irány az orvos.A biztonság kedveert.
26/28 anonim válasza:
Ez de gáz...fuh emberek attól hogy elmentek az orvoshoz azzal a panaszal hogy mit tudom én (csak példa) fáj a kisújjatok..az orvos még erre is gyógyszert fog felírni.Ennek a levegő vételes problémának pedig az lehet oka hogy mostanában sokat stresszelsz ,vagy az hogy nagyon izgatott vagy.Ha orvoshoz mész számíts rá,hogy gyógyszert fog felírni ami csak ront a helyzeten.Am van még egy megoldás,ami lehet hogy egy kicsit hülyeségnek hangzik,de nem veszítesz vele semmit.Na annyi volna hogy vannak olyan emberek akik átoklevétellel foglalkoznak.Lehet hogy az egyik aurád van elfordulva és ha azt helyre teszik jobb lesz mint volt.
27/28 anonim válasza:
Alvási apnoe-nek hívják, túlsúlynál vagy pszichoszomatikus betegségeknél jön elő, általában, napközben fáradtságot és levertséget okoz, mikroalváshoz vezet (elalszol monotonitás esetén)
A férfiaknál 2x gyakrabban jön elő a REM ciklus során.
A légzéskihagyás önbizalom növeléssel és rendszeres testmozgással és normális alvási igénnyel kiküszöbölhető.
Jó egészséget!
28/28 anonim válasza:
Nekem is van ilyen, mert rengetegszer elbambulok és olyankor valamiért a tudatalattim visszatartja a levegőt utána eszembe jut es levegő utan kapkodok. Szerintem is pszihés dolog, mert nekem rengeteg lelki gondom van es mielőtt nem voltak ilyenjeim pl depresszio azelott soha nem tortent ilyesmi velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!