Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normlis ha néha elfelejtek...

Normlis ha néha elfelejtek levegőt venni? (nem vicc! )

Figyelt kérdés
érzem hogy levegőt kéne vennem de nem veszek reflex szerűen, csak akkor ha érzem, hogy már nagyon kéne. :/ már ez egy ideje tart, és csak néha jön előő, általában elalvás előtt, de napközben is szokott. :/
2012. jan. 14. 16:16
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
:D azt a megállapítást nem csak te vetted észre, hogy hülye vagyok :D a környezetem 98%a ezt vallja :D
2012. jan. 14. 17:26
 12/28 anonim ***** válasza:

Nem jó szó rá, hogy "elfelejtesz". A légzésed kihagy! Ez nem vicc! Menj orvoshoz. Nem lehet elfelejteni! Ezért hurrognak itt sokan le. Ilyen nincs! Vagy nagyon fiatal vagy, vagy nem tudod a szavakat használni.

Egyszerűen kihagy a légzésed. Akkor pedig menj orvoshoz.

2012. jan. 14. 18:41
 13/28 anonim ***** válasza:
de most ezt én se értem, hogy miért külditek emiatt pszichológushoz.. olyan úgysincs hogy valaki magától megfullad, annyira a szervezet sem hülye hogy egyszer csak összeesik mert nem vesz levegőt.. mondod te is, hogyha nagyon kell akkor veszel és ez nem is fog változni, olyan nem lesz hogy végképp elfelejted.
2012. jan. 14. 19:57
 14/28 anonim ***** válasza:

Az én apukám éjszaka elkezdett kiabálni, hogy "nem kapok levegőt, anyu adj már! nyisd ki az ablakot". Szóval halál komolyan úgy érezte, hogy nem kap levegőt. Főleg ha nagyon be volt estve fűtve a szoba. Télen mindig külön szobába aludtak, mert apu hidegbe aludhatot. 1 héten 5x gyerekek arra ébredtünk, hogy apa nem kap levegőt. Egyébként ébredtem már én is úgy, hogy nem kapok levegőt. Egyébként ez lehet idegi is. Szóval tényleg menj orvoshoz nehogy súlyosbodjon.

Én írtam az előbb, hogy nem elfelejtesz, hanem nem jutsz levegőhöz. Még jól le is izzadhatsz tőle.

Nem tudom hány éves vagy, de menj el orvoshoz. Pszichológushoz nem kell, de vagy idegi alapú (ha este nem kapsz levegőt), vagy pedig ha nappal van, akkor más eredetű. Lehet a szíveddel is probléma.

Szóval lehet olyan hülye a szervezet, hogy nem vesz levegőt - kedves előző író.

Alvás közben légzéskimaradás: [link] (ez akár szívrohamot is okozhat)

A napközbeni légzéskimaradás is létezik.

Szóval igenis lehet "hülye" a szervezet.

Menj orvoshoz!!!!

2012. jan. 14. 20:16
 15/28 anonim ***** válasza:

Ha szívrohamot okoz a légzéskimaradásod: [link] (itt olvashatod a házipatika oldalán), akkor már nem tehetsz semmit. Most menj dokihoz!

Sajnos nagyon hülye az emberi szervezet és könnyen feladja, ha nem ismered fel a jeleket. Irány az orvos!!!!

2012. jan. 14. 20:18
 16/28 anonim ***** válasza:
48%
Aki hülyének nézi a kérdésírót, vagy maga is hülye (például akikről kérdező te is írtál), vagy pedig olyan buta a biológiához, hogy csak szinte melléjárt az órának. Vagy csak azt fújja amit az agya ad.
2012. jan. 14. 20:19
 17/28 anonim ***** válasza:

Itt a belgyógyász beszámol róla, hogy milyen súlyos lehet (főleg ha alszol):

[link]

Ha valaki horkol, tulajdonképp már ott is kezdődnek a bajok... csak ezt még senki nem veszi komolyan.

Menj orvoshoz! Az orvosok nem fognak kiröhögni vagy hülyének nézni. Elmondod a háziorvosnak, hogy utaljon be egy dokihoz, mert sokszor úgy ébredsz, vagy akár nappal azt veszed észre, hogy szinte kapsz a levegő után. Legalább is nálam ha felébredek, akkor a mellkasom ki kell takarnom és szinte kapkodok a levegő után néha. Érzem, hogy van levegő, de kapkodok és csak úgy nyelem a levegőt mint kacsa a nokedlit.

2012. jan. 14. 20:24
 18/28 anonim ***** válasza:

10-es hozzászóló!

Mit szólsz hozzá, hogy orvosok szólalnak meg amelett, hogy légzéskimaradás igenis létezik és akár szívrohamot majd pedig halált is okozhat. Itt találod a fenti linkeket. De amúgy biológiaórán is az első hogy elmondják a suliba pl. a horkolást, hogy készülj mert a szíved már nem a régi......

Szóval szerintem igenis komoly problémával néz szembe az illető.

2012. jan. 14. 20:26
 19/28 anonim ***** válasza:

Nem pszihológushoz, hanem belgyógyászhoz kell menned!!!! Nem tudom minek írkálják, hogy..... áh! hihetetlen!!!! Tényleg sokan nem vesznek komolyan.

Mi aput is titokban tartottuk (fiatal gyerekek), mert apu szégyelte otthon, hogy kimelegszik este és kapkodja a levegőt és ki kell tárni az ajtót. A mai napig hallom a kiáltásait... szegénykém! Szóval mindenki a családból titokban tartotta és csak a doki tudta még. Idegi és szívproblémákkal kűzdött. Nyugtató, hogy ne kapkodja és szívére mivel elért két szívinfartus is a légzéskimaradás miatt.

Nem játék! A buta hozzászólásokkal pedig ne törödj! Ezt pedig mutasd meg a szüleidnek!!!!

2012. jan. 14. 20:29
 20/28 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező az asztmád meg csak rátesz még a bajra!!!! Nem kell híresztelni. Mondd a szülidnek és menj orvoshoz! Nagy gyerek vagy! Az életed múlhat rajta! A jövőben rosszabbodhat! Ne akard úgy, mint apukám ahogy élt!!! :((( Lehet neked is a szíveddel is van valami.
2012. jan. 14. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!