Normális vagyok?
Figyelt kérdés
14 évesen Beethoven meg Vangelis-t Mozartot hallgatok.Én ezt
tartom igazi zenének.
2012. jan. 12. 11:05
1/11 anonim válasza:
Normális vagy. Viszont a világ őrült, és a kortársaid is. Ezért a normális ma a bolond. Érted?
2/11 tetris válasza:
Vangelis egyszerűen egy zseniális zeneszerző. Én is nagyon szeretem.
3/11 A kérdező kommentje:
Persze.:)
2012. jan. 12. 11:21
4/11 A kérdező kommentje:
Imádom a Vangelis-t.
2012. jan. 12. 11:21
5/11 Shai-Hulud válasza:
NEM!!!
Na de ki igen?
:-D Pedro
6/11 anonim válasza:
jó érzés volt kitenni ezt a kérdést hogy idejöhessenek dícsérni téged hogy jajj egy normális tizenéves hurrá?
Ezek tényleg értékek amiket hallgatsz de nem muszáj leragadni egy dolognál sem
7/11 A kérdező kommentje:
Igazad van:)
2012. jan. 12. 15:23
8/11 anonim válasza:
néha én is meghallgatom youtube-on a Für Elise-t meg ilyen komolyzenéket..:)
szerintem akármennyire "gáz" vagyok,ezek akkor is klasszisokkal jobbak david guettánál meg a többi foszenénél..
13l
9/11 A kérdező kommentje:
Igen ezek tényleg értékek és az ilyeneket meg kell becsülni és meg kell hallgatni mert több ilyen nem lesz.
2012. jan. 15. 08:38
10/11 anonim válasza:
Nem az határozza meg, hogy normális vagy-e, hogy milyen zenét hallgatsz. 17 vagyok, és ismerek korombeli fiúkat-lányokat, akik szinte csak klasszikusokat hallgatnak. De ettől még a mai zenék is zenék, persze vannak kivételek, de egy modern rockbanda vagy popénekes is csinálhat jót, és egy régi zongorista vagy zeneszerző is készíthet rosszabbakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!