Én egy 14 éves csaj vagyok (8. -os). Az osztályban vannak olyan csajok, akiket mindenki ismer, szeret, és sok fiúnak bejönnek. Hogyan legyek én is ilyen menő?
ja és amikor a példákat írtam, az kicsit elment abba az irányba hogy másoknak mi szokott tetszeni.
de egyiket sem szabad addig amíg neked ellenszenves vagy ilyesmi, és az a legfontosabb hogy olyan dolgokat találj amiben Te jól érzed magadat mindentől függetlenül.
Erre is leginkább találgatással lehet rájönni de lehet apróság vagy nagy dolog is, van aki szeret rajzolni más filmet nézni vagy főzni, de lehet hogy a nyuszi alakú faleveleket gyűjteni szeret valaki...
Meg nem csak ilyen hobbik, hanem az is hogy hogyan szeret bánni másokkal, milyen határokat tart fontosnak betartani pl. beszélgetésnél vagy fiúkkal kapcsolatban, de akár dogaírásnál is meg mindenféle ilyen dolgok...
tök mindegy mi az az a lényeg hogy Te fontosnak tartsd indoklás sem kell elég ha úgy érzed.
Ahhoz hogy menő légy, add magad, nem feltétlenül kell mindenkinek ismernie... és meglátod egyszer belebotlassz a neked való srácba!
17F
Legyél vagány. Gimnáziumba menny ott vannak a vagányok.
Szakközépbe nincsenek ilyenek.
Szakmunkásban tele vannak rondákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!