Csak én vagyok ennyire érzékeny?
Figyelt kérdés
Fáj látnom ha szenved egy állat és meg kell halnia. Ez engem nagyon megvisel. Normális ez? :S2009. máj. 23. 21:48
3/10 anonim válasza:
Amint látod vannak még rajtad kívül olyanok, akik szintén ennyire érzékenyen élnek meg egy hasonló helyzetet. Én ennyire azért nem vagyok érzékeny de hát én fiú vagyok. Egy lánynál viszont semmi gond sincs azzal, ha ilyen érzékeny vagy.
4/10 anonim válasza:
Én képes vagyok filmben elhunyt, megsebzett állatokon sirni, nem vagy egyedül, nekem cicámat 1 éve elütött egy auto, és behoztuk még élt, sajna nem tudtunk rajta segiteni, sirtam sokat miatta.Hát ilyen vagyok!
6/10 anonim válasza:
Teljesen normális.Maradj ilyen örökké!
7/10 anonim válasza:
en is megsajnalom az allatokat de le kell vagjam mert ez a szakmam
9/10 anonim válasza:
Én is sajnálom őket. Mindig bőgök filmeken is, vagy ha olyan van a tv-ben.
10/10 anonim válasza:
én is nagyon szeretem az állatokat tehát valamennyire megvisel az ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!