Mit tennél ha egy szakadékban lógnál egy kötélen (középen) a testvéreddel (legfelül), és az édesapáddal (legalul), és ha édesapád és teközötted elvágod a kötelet, akkor a testvéreddel megmenekültök, ha nem, akkor mindhárman odavesztek?
Figyelt kérdés
Remélem érthető a kérdés. Ne keressünk kiskapukat, kibúvókat, tessék normálisan válaszolni!2009. máj. 23. 21:08
11/21 anonim válasza:
Hülye kérdésre, hülye válasz! De, hát nem itt mindenki nyomja a választ, mint a devizakölcsönnél!
12/21 anonim válasza:
Ja, hogy érthető-e a kérdés? Persze. Egy jó valagbarúgást megérdemelne, aki ezt az idétlen kérdést kitalálta!
13/21 anonim válasza:
én sztem leugranék, így apu és az öcsém megmenekülnének.
14/21 anonim válasza:
Most azt mondom,hogy nem tudnám megtenni.De akkor és ott....Nehéz ügy.
15/21 A kérdező kommentje:
HA nem tetszik a kérdés, nem muszáj ideírni! Ez igenis egy érdekes kérdés, és jó kategóriába írtam, az "önismereti kérdések"-hez. Bátyámnak tették fel teológia vizsgán, és érvelnie is kellett...
2009. máj. 24. 07:54
16/21 anonim válasza:
nekem tetszik a kérdés!
sajnos / nem sajnos, én elvágnám a kötelet, apámmal már rég nem vagyunk olyan szinten, hogy ha oda kerülne a sor, megmentsem az életét! ő se tenné meg értem!
17/21 anonim válasza:
Szerintem visszagondolnák erre az idióta kérdésre és elkezdenék röhögni, ezért mindhárman leesnénk és meghalnánk.
18/21 anonim válasza:
Levágnám apám alatt..én 20 vagyok, tesóm 24, apám meg már 50-hez közel..többet élt, és tudom,hogy ő is egyértelműen minket mentene..mint minden normális szülő. Inkább 2 fiatal,mint egy öregebb. Depis lennék örökre,de az vigasztalna,hogy a tesóm életben maradt.
19/21 anonim válasza:
apám kezébe adnám a kést, ős pedig úgyis feláldozná magát értünk.lehet ilyen nagy elveket mondani, hogy vagy mindenki vagy senki meg hogy magammal együtt vágám le és akkor az tesóm megmenekülne nekem meg nem lenne lelkiismeretfodalásom. jah, csak éppen végignézné ahogy 2 szerettét is elveszíti. valahol mindig az élők számítanak, mert ők itt maradnak és szembe kell nézniük a dolgokkal. vagy eszembe jutna anyum, aki az én hősiességem miatt veszítette volna el mindenkijét. persze én sem bírnám meghozni a döntést, de apám szerintem igen.
20/21 anonim válasza:
lelkiismeretfurdalás nélkül levágnám 'apámat'. bár rá a spermadonor kifejezés jobban illik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!