Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volna kedve valakinek beszélge...

Volna kedve valakinek beszélgetni?

Figyelt kérdés

Szívesen beszélgetek bárkivel bármiről. Akinek van kedve, vagy csak úgy simán unatkozik, nyugodtan írjon. :)

18/L

2012. jan. 5. 18:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
hát ez jó =) ügyesek vagytok mind a ketten. Am magyarországi egyetemre akartok járni?
2012. jan. 5. 20:52
 22/26 anonim ***** válasza:
én Prágában vagyok jelenleg, ill. itt élek , aztán tovább vagy itt maradok (amit már nem szeretnék) vagy megyek egy országgal odébb :P
2012. jan. 5. 20:59
 23/26 A kérdező kommentje:

Köszi mégegyszer! :)

Itt Szlovákiában tervezek továbbtanulni. Pozsony, Besztercebánya, vagy ahol tlálok megfelelő iskolát... :)

2012. jan. 5. 21:01
 24/26 anonim ***** válasza:

hehe az tök jó. gondolom Prága után csak még inkább nyugatabbra mennél :D És kivel élsz most ott?

Am hadd kérdezzem meg, éltetek azzal h magyar állampolgárok is lehettek?

2012. jan. 5. 21:18
 25/26 anonim ***** válasza:

én teljesen egyedül élek itt, de szívügy miatt mennék inkább egy határral odébb :)) na meg kalandvágyam is van, egyszer élünk ki kell próbálni mindent, mert úgy szeretnék majd visszatekinteni az életemre, hogy mindent kipróbáltam amit akartam és nem sajnálkozni szeretnék majd azon , hogy mennyi mindent elszalasztottam csak azért ,mert valamit nem mertem megtenni.

A magyar állampolgárság felvételén még nem nagyon gondolkoztam, de még van idő :) meg nekem ne egy papír mondja meg, hogy magyar vagyok-e vagy sem!

2012. jan. 6. 16:47
 26/26 anonim ***** válasza:
megállapíthatom h tudsz élni az egyszer biztos =D de jól is teszed =)
2012. jan. 6. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!