Volna kedve valakinek beszélgetni?
Szívesen beszélgetek bárkivel bármiről. Akinek van kedve, vagy csak úgy simán unatkozik, nyugodtan írjon. :)
18/L
Köszi mégegyszer! :)
Itt Szlovákiában tervezek továbbtanulni. Pozsony, Besztercebánya, vagy ahol tlálok megfelelő iskolát... :)
hehe az tök jó. gondolom Prága után csak még inkább nyugatabbra mennél :D És kivel élsz most ott?
Am hadd kérdezzem meg, éltetek azzal h magyar állampolgárok is lehettek?
én teljesen egyedül élek itt, de szívügy miatt mennék inkább egy határral odébb :)) na meg kalandvágyam is van, egyszer élünk ki kell próbálni mindent, mert úgy szeretnék majd visszatekinteni az életemre, hogy mindent kipróbáltam amit akartam és nem sajnálkozni szeretnék majd azon , hogy mennyi mindent elszalasztottam csak azért ,mert valamit nem mertem megtenni.
A magyar állampolgárság felvételén még nem nagyon gondolkoztam, de még van idő :) meg nekem ne egy papír mondja meg, hogy magyar vagyok-e vagy sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!