Volna kedve valakinek beszélgetni?
Szívesen beszélgetek bárkivel bármiről. Akinek van kedve, vagy csak úgy simán unatkozik, nyugodtan írjon. :)
18/L
Nem sok új. Csak beszélgetni volna kedvem, azért írtam ki a kérdést. :)
Veled?
Milyen napotok volt? nekem borzalmas :)) lehet szívni kéne vmit, és jobb lenne :P
19/L
miveeel, a vizsgáimat sorra rontom el,már a reményt, h megvalósítsam az álmomat, is lassan elveszítem. az egész karit végigtanultam ezekre a kibelezett vizsgákra és semmi, nem lesz jó :S A barátnőm meg csak ma reggel olvasta el, azt mondta mindent rólam írt, aztán meg sorolta, h mit írtam rosszra át, közben meg nevetett rám. Pótvizsgázni meg nincs erőm.. egyszóval kakiban vagyok, de legalább nem hullámzik
19/L
de nektek milyen napotok volt?
ma 18:49
Ismerős a helyzet... :P
Eddig én is eltoltam a vizsgáimat, de hosszú még a január, szal egyet se búsulj! =D
nekem teljesen egy elb*szott napom volt.
mit tanulsz amugy?
hát, ez orvosi nulladik, nálunk felvételi van, és ez segít, de azt hiszem ha most nem csinálom meg a vizsgáimat, jelentlkezni se fogok, bár 12-13 éve ez az álmom :(
19/l
te mit tanulsz?
19/L-nek!
Ne aggódj, még minden megoldódhat! :) Szorítok Neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!