Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volna kedve valakinek beszélge...

Volna kedve valakinek beszélgetni?

Figyelt kérdés

Szívesen beszélgetek bárkivel bármiről. Akinek van kedve, vagy csak úgy simán unatkozik, nyugodtan írjon. :)

18/L

2012. jan. 5. 18:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
mi a helyzet?
2012. jan. 5. 18:46
 2/26 A kérdező kommentje:

Nem sok új. Csak beszélgetni volna kedvem, azért írtam ki a kérdést. :)

Veled?

2012. jan. 5. 18:47
 3/26 anonim ***** válasza:
Ha nem sok új akkor mi a régi? Én megvagyok köszönöm. Éppen tanulnom kéne, így természetesen minden mással foglalkozok.
2012. jan. 5. 18:49
 4/26 anonim ***** válasza:

Milyen napotok volt? nekem borzalmas :)) lehet szívni kéne vmit, és jobb lenne :P

19/L

2012. jan. 5. 18:59
 5/26 anonim ***** válasza:
hát miért volt borzalmas napod?
2012. jan. 5. 19:01
 6/26 anonim ***** válasza:

miveeel, a vizsgáimat sorra rontom el,már a reményt, h megvalósítsam az álmomat, is lassan elveszítem. az egész karit végigtanultam ezekre a kibelezett vizsgákra és semmi, nem lesz jó :S A barátnőm meg csak ma reggel olvasta el, azt mondta mindent rólam írt, aztán meg sorolta, h mit írtam rosszra át, közben meg nevetett rám. Pótvizsgázni meg nincs erőm.. egyszóval kakiban vagyok, de legalább nem hullámzik

19/L

de nektek milyen napotok volt?

2012. jan. 5. 19:07
 7/26 A kérdező kommentje:

ma 18:49

Ismerős a helyzet... :P

2012. jan. 5. 19:11
 8/26 anonim ***** válasza:

Eddig én is eltoltam a vizsgáimat, de hosszú még a január, szal egyet se búsulj! =D

nekem teljesen egy elb*szott napom volt.

mit tanulsz amugy?

2012. jan. 5. 19:13
 9/26 anonim ***** válasza:

hát, ez orvosi nulladik, nálunk felvételi van, és ez segít, de azt hiszem ha most nem csinálom meg a vizsgáimat, jelentlkezni se fogok, bár 12-13 éve ez az álmom :(

19/l

te mit tanulsz?

2012. jan. 5. 19:25
 10/26 A kérdező kommentje:

19/L-nek!

Ne aggódj, még minden megoldódhat! :) Szorítok Neked! :)

2012. jan. 5. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!