Van olyan aki igazán boldog? Te az vagy?
Figyelt kérdés
Szóval nem per pillanat,hanem általában,mindig.
És ha igen akkor mi a titka?
2009. máj. 22. 16:47
1/9 anonim válasza:
biztos hogy van,remélem egyszer megtapasztalom
2/9 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan ember,aki mindig boldog.Viszont aki minden apró,jó dolognak tud örülni,a bajokat úgy fogadja,hogy az velejárója az életnek,és elfognak múlni,Aki a másik emberrel megértő,nem gyűlölködik,valószínüleg boldog.
4/9 anonim válasza:
Van olyan, aki mindig boldog. Vele is történnek szomorú dolgok, de nem szomorítják el őt. Mert a szomorú dolgok is lehetnek hasznunkra. Max tanul belőle, de az általános boldogságállapota megmarad. "akoknak, akik Istent szeretik, minden javukra szolgál." Róm.8,28 a Bibliában. Akik Istent szeretik, boldogok. Érdekes még a Máté 5. része.
5/9 anonim válasza:
Itt találtam egy érdekes cikket a boldogságról:
6/9 anonim válasza:
hat en amiota megismertem a parom boldognak mondhatom maga, Minden jol megy azota
7/9 anonim válasza:
Boldogság, nagy témakört magába foglaló szó. A boldogságot lehet hívni elégedettségnek, ami az egyén szubjektív hozzáállásától függ a dolgokhoz. Ha képes vagy elfogadni a dolgokat, nem folyton változtatni rajta az is út a boldogsághoz. Én véleményem pedig hogy az a fogalom, hogy valaki mindig boldog nem létezik, de ugyanúgy az ellentéte sem, átmeneti öröm és szomorúság. Némelyeknek kicsit több öröm van az életükben, némelyeknek kevesebb. Ez is csak döntés kérdése hogyan éled az életed. Sokak nehezen ismerik fel az életükben értékelhető dolgot, mivel a hiány-bőség tendencia által amiből bőséget éreznek nem ismerik fel hogy nekik megvan. Az emberek többségükben a hiányra koncentrálnak, és többször megfeledkeznek arról amit már elértek.
8/9 anonim válasza:
Én igazán boldog vagyok. Mindig. Bár néha elfelejtem, hogy hogy kell csinálni és ilyenkor rám tör a búskomorság.
Az a titka, hogy meg kell tanulnod, hogy ne függj semmitől/senkitől, semmilyen szempontban, mértékben.
És hogy a legnagyobb rosszban is meglásd azt a kicsi jót, ami ott van, csak elhalványul a sok rossz mellett. És meg kell próbálni mindent optimizmussal szemlélni.
Szerintem ez a titka (: Én így csinálom.
9/9 anonim válasza:
én nem vagyok az...de már nem is vágyom a boldogságra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!