Le lehet "győzni" a félelmet? És hogy?
Nem tudom, hogy te mitől félsz. Elmondom, hogy én mitől féltem és, hogy hogyan győztem le. Mindig féltem a sötétben a rám leselkedő szörnyektől és attól, hogy megtámadnak és megharapnak és(vagy) megesznek.
Arra gondoltam, hogy ez így nem mehet tovább és azt mondtam a szörnyeknek: Jól van egyetek meg, ha akartok és mint aki feladja a küzdelmet elengedtem magam a sötétben és vártam. Vártam és várakoztam, hogy megegyenek, de nem történt semmi. ( Egészben maradt minden tagom :-) ). Attól a perctől kezdve többé soha nem féltem a sötétben meg máshol sem és senkitől és semmitől sem.
Remélem ezzel tudtam segíteni.:-)
En teriszonyos "voltam" sok evig! Az iden tobbszor mentunk fel a hegyre felvonoval. Eloszor nagyon feltem ugyanis 35-40m magasan lebegtunk. Lassankent hozza szoktam mert nem akartam gyalogolni :) Eleinte a parom kezet annyira szoritottam, hogy sokszor felsziszent :) Ja! es behunyt szemmel veszeltem at a 15 perces utat, kozbe kipilantottam es gyonyoru taj vett korul. Aztan 2-3 ut utan mar egeszen jol birtam.
Az elhatarozas nagyon fontos, hogy meg azert sem felek, legalabbis nekem igy sikerult:))
Sok sikert!
32\L
Az ismeretlentől nem félni kell,hanem megismerni.Félni azután sem késő.:)
Nem írtad meg,hogy mitől félsz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!