Mi lehet a bajuk, mi van velük?
Ma azzal fogadott a 2 állítólagos barátnőm hogy én pletykákat terjesztettem róluk,és kibeszéltem a hátuk mögött.Azt sem tudtam miről van szó!
A lényeg a lényeg tudom miért hazudták ezt.Mert nem akarnak a barátaim lenni.Kiderült.Eddig utálták egymást,és lenne bőven mit elmondanom egyik a másikának,mit mondott róla a háta mögött,de nem teszem mert nem vagyok szemét.Most nyalják falják egymást.Persze kiderült hogy semmi pletyka nem volt,nekem tiszta a lelki ismeretem.
Az ő barátságukba én nem tartozom,rájöttem régóta.És gyülölöm őket,mert nem mondták a szemembe a dolgokat!!
Soha nem dumáltam ki egyiket sem,mivel nem beszélek senkivel.Az stílusom nem tetszik senkinek,ezért más vagyok és utálnak.
Szerintetek legyek én is ilyen szemét mint ők??
Ti mit tennétek??
Miért lettek ilyenek? féltékenyek? mert népszerű vagyok,de soha nem éreztettem velük ezt...
hehe velem pontosan ugyanez történt pár éve :DDD
5en voltunk barátnők, a felállás: én, régebb óta legjobb barátnőm, meg még 3 csaj.
a 3 csajból 2, folyamatosan kibeszélte egymás nekünk, minden szarnak elmondták a másikat, természetesen egymás előtt ment a jópofizás.
egyszercsak nem álltak velünk szóba, és nyíltan pofáztak rólam meg a barátnőmről minden nyilvánvaló idiótaságot másoknak. (próbáltak ellenünk fordítani embereket-nem jött össze)
azt mondták, hogy mi pofáztuk ki őket (egymásnak azt amiket ők mondtak a másikról, úgy állították be, mintha azt én mondtam volna:DDD)
persze amikor ráordítottam, és elkaptam őket, hogy na most megmondod mi a bajod, nem mondták a szemünkbe hogy mi van :DD
hozzá kell tenni hogy 16 éves lányokról van szó.
a barátnőmmel leszartuk őket, és csak röhögtünk rajtuk, hogy mennyire ostobák, és kétszínűek egymással.
egy idő után abbahagyták, azóta igaz nem lettünk barátnők, de nyalják a seggünket rendesen...
szánalmas, az ilyen emberekkel egyszerűen ne foglalkozz, röhögd ki őket, annyit érnek mint ami kijön belőled a wcn.
természetesen az ok, hogy irigyek.
a lányok ilyenek sajnos. ezért is fiúk a barátaim, haverjaim, mert egyszerűen elképesztő, hogy miket "gondolnak" a "nő"társaim... :D
Nekem is srác haverjaim vannak.Már 1 lány sincs.és soha nem is lesz.A fiú haverjaim legalább igaz barátok,és nem ilyenek 2színűek.
Köszi a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!