Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lehet a bajuk, mi van velük?

Mi lehet a bajuk, mi van velük?

Figyelt kérdés

Ma azzal fogadott a 2 állítólagos barátnőm hogy én pletykákat terjesztettem róluk,és kibeszéltem a hátuk mögött.Azt sem tudtam miről van szó!

A lényeg a lényeg tudom miért hazudták ezt.Mert nem akarnak a barátaim lenni.Kiderült.Eddig utálták egymást,és lenne bőven mit elmondanom egyik a másikának,mit mondott róla a háta mögött,de nem teszem mert nem vagyok szemét.Most nyalják falják egymást.Persze kiderült hogy semmi pletyka nem volt,nekem tiszta a lelki ismeretem.

Az ő barátságukba én nem tartozom,rájöttem régóta.És gyülölöm őket,mert nem mondták a szemembe a dolgokat!!

Soha nem dumáltam ki egyiket sem,mivel nem beszélek senkivel.Az stílusom nem tetszik senkinek,ezért más vagyok és utálnak.

Szerintetek legyek én is ilyen szemét mint ők??

Ti mit tennétek??

Miért lettek ilyenek? féltékenyek? mert népszerű vagyok,de soha nem éreztettem velük ezt...

2009. máj. 21. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

hehe velem pontosan ugyanez történt pár éve :DDD

5en voltunk barátnők, a felállás: én, régebb óta legjobb barátnőm, meg még 3 csaj.

a 3 csajból 2, folyamatosan kibeszélte egymás nekünk, minden szarnak elmondták a másikat, természetesen egymás előtt ment a jópofizás.

egyszercsak nem álltak velünk szóba, és nyíltan pofáztak rólam meg a barátnőmről minden nyilvánvaló idiótaságot másoknak. (próbáltak ellenünk fordítani embereket-nem jött össze)

azt mondták, hogy mi pofáztuk ki őket (egymásnak azt amiket ők mondtak a másikról, úgy állították be, mintha azt én mondtam volna:DDD)

persze amikor ráordítottam, és elkaptam őket, hogy na most megmondod mi a bajod, nem mondták a szemünkbe hogy mi van :DD

hozzá kell tenni hogy 16 éves lányokról van szó.

a barátnőmmel leszartuk őket, és csak röhögtünk rajtuk, hogy mennyire ostobák, és kétszínűek egymással.

egy idő után abbahagyták, azóta igaz nem lettünk barátnők, de nyalják a seggünket rendesen...

szánalmas, az ilyen emberekkel egyszerűen ne foglalkozz, röhögd ki őket, annyit érnek mint ami kijön belőled a wcn.

természetesen az ok, hogy irigyek.

a lányok ilyenek sajnos. ezért is fiúk a barátaim, haverjaim, mert egyszerűen elképesztő, hogy miket "gondolnak" a "nő"társaim... :D

2009. máj. 21. 13:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem is srác haverjaim vannak.Már 1 lány sincs.és soha nem is lesz.A fiú haverjaim legalább igaz barátok,és nem ilyenek 2színűek.

Köszi a választ:)

2009. máj. 21. 14:10
 3/4 Avalanche ***** válasza:
Pár éve kerültem új osztályba (válogatott, a "régiből" rajtam kívül hárman jöttek). Az egész közösségbe 9 lány volt, velem együtt, egyikükkel év elején egész jól kijöttem, áthívtam hozzánk, ilyenek. Ő is mindig ígérgette, hogy majd náluk alszom, meg hasonló, de fene se lett belőle. Ma úgy áll a helyzet, hogy suliban tulajdonképp magasról le szokott sz*rni, viszont ha hiányzik á többi barátja, rögtön rohangál utánam. Ha kimenésről van szó, csak akkor mehetünk, ha ő akarja. Újabban már nem hívom sehova. Fiúkkal én is sokkal jobban kijövök, de ők távolságtartóbbak velem szemben, mert én nőből vagyok. Meg velük nem tudom megbeszélni azokat a dolgokat, amelyeket egy lánnyal simán megosztok.
2009. máj. 21. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy féltékenyek, de az is lehet, hogy bár te nem vetted észre, de mégis elhanyagoltad őket és ők így jelzik. Azt ugyan nem tudom, miért nem mondják el nyíltan, talán mert nők(bonyolultak:-)) vagy mert nem elég érettek hozzá. A lényeg, hogy ha veled akárki akármilyen szemét dolgot is tesz, attól te még nem engedheted meg magadnak, hogy te is szemét módon viselkedj. Pl: Ha Kis megöli Nagyot akkor az még nem jogosítvány Alacsonynak, hogy megölje Magasat. Érted.
2009. máj. 21. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!