Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálok mindent, mindenkit!...

Utálok mindent, mindenkit! Hogy lehetnek ilyen érdek robotok a világban? Mi ez? Ilyen fos eza világ?

Figyelt kérdés
Tele van érdek emberekkel senkibe se lehet bízni mindenki csak kihazsnál.. tudnátok mti cisnálnék? imennék az utcára és rombolnék! felrobbantanám a VV villát az összes g&ci plázát és utána beülnék egy repülőbe terroristának jó cél érdekében!!
2011. dec. 24. 23:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
nézd, ha nekik erre van igényük, nézzenek xfakktort, és kávézzanak a leroyban, meg olvassanak blikket. meg lehet róluk a véleményünk, de nem kell kinyírni őket. cserébe persze jó lenne, ha ők sem akarnának lesittelni, amikor tekerek egy spanglit, de a tolerancia az egyirányú alagút, vagy háromirányú utca, de az biztos, hogy négysávos autópálya, ahol nem könnyű megtalálni a sávodat.
2011. dec. 25. 14:28
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
hát teljesen meg tudlak érteni, és legszívesebben fognék egy géppuskát és kinyírnék mindenkit akit látok, aztán meg magamat. nem ér sz@rt sem ez a világ! az emberek sem érnek semmit! egyszerűen olyan vakok, nem veszik észre mi folyik itt! nyitnák ki egyszer a szemüket és néznének körbe.. de neem, amíg szépek és gazdagok, addig nem számít semmi más.. nem is tudom, ezt nem lehet elmondani, ezt az érzést. de te bizonyára érted.
2011. dec. 26. 13:57
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
EGYETÉRTEK NYÍRJ KI MINDENKIT CSAK ENGEM NE KÖSZI!
2011. dec. 26. 14:49
 14/18 anonim ***** válasza:
58%

Te összekevered a média agymosását a sima szubkulturizmussal. Szerintem nem a plázákat, hanem a diszkókat, clubokat, játékbarlangokat kellene felrobbantanod. A fiatalokkal ne törődj ! Ők csak áldozatok, bár szerintem sem igazság az elbánás!

A kissebbségek sosem ártottak nekünk, mégsem kapnak annyi toleranciát, mint a kis "drogosok". Az a szemétség, hogy valakinél csak azért van "leszarva" a sok rossz szokása, mert fehér és keresztény. A cigányok és a zsidók sosem ártottak nekünk, és mégse viseljük el őket. A kis "drogosok" pedig tönkreteszik a családjainkat, és még csak meg sem különböztetjük őket szubkulturista néven.

Az én unokatestvérem is cigizni kezdett. Szerinted magától jutott eszébe ? Én a helyedben szólnék pár embernek, akiknek lenne miért rühellni az ilyet, aki a semmire föl azt hiszi, hogy mindent megtehet következmények nélkül.

2011. dec. 26. 16:51
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
Nem utálsz te senkit ! Valójában csalódtál azokban akiket szeretsz. Meg kell tanulnod őket így szeretni, VV villával meg leroyal meg stb.-vel, ami pedig a rossz gyerekeket illeti, hááát van min változtatni 16/F
2011. dec. 26. 16:57
 16/18 anonim ***** válasza:
78%

Meg fogod tanulni, hogy ez a világ, amiben élünk, egy

mocskos

hazug

álszent

képmutató

színlelő

anyagias

önző

ostoba

szerepjátszó

világ.

Világ alatt természetesen a "tisztelt emberiséget" értem.

Egyik a másikat rövid úton eladja a saját túlélése érdekében.

Ez jön.

Ez a valóság.

2012. júl. 26. 17:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
a világ rideg és kegyetlen ezt jegyezd meg!
2016. júl. 16. 20:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Az hogy senkit se ismersz de mindenkit utálsz egyszerűen szánalmas!

Gondolkodj el hogy ismeretlen emberek házát robbangatod mert te nem érzed jól magad

Én is voltam ideges de én legalább nem mentem el a te házadhoz hogy felrobbantsam mert ideges voltam..

2021. jan. 20. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!