Utálok mindent, mindenkit! Hogy lehetnek ilyen érdek robotok a világban? Mi ez? Ilyen fos eza világ?
Te összekevered a média agymosását a sima szubkulturizmussal. Szerintem nem a plázákat, hanem a diszkókat, clubokat, játékbarlangokat kellene felrobbantanod. A fiatalokkal ne törődj ! Ők csak áldozatok, bár szerintem sem igazság az elbánás!
A kissebbségek sosem ártottak nekünk, mégsem kapnak annyi toleranciát, mint a kis "drogosok". Az a szemétség, hogy valakinél csak azért van "leszarva" a sok rossz szokása, mert fehér és keresztény. A cigányok és a zsidók sosem ártottak nekünk, és mégse viseljük el őket. A kis "drogosok" pedig tönkreteszik a családjainkat, és még csak meg sem különböztetjük őket szubkulturista néven.
Az én unokatestvérem is cigizni kezdett. Szerinted magától jutott eszébe ? Én a helyedben szólnék pár embernek, akiknek lenne miért rühellni az ilyet, aki a semmire föl azt hiszi, hogy mindent megtehet következmények nélkül.
Meg fogod tanulni, hogy ez a világ, amiben élünk, egy
mocskos
hazug
álszent
képmutató
színlelő
anyagias
önző
ostoba
szerepjátszó
világ.
Világ alatt természetesen a "tisztelt emberiséget" értem.
Egyik a másikat rövid úton eladja a saját túlélése érdekében.
Ez jön.
Ez a valóság.
Az hogy senkit se ismersz de mindenkit utálsz egyszerűen szánalmas!
Gondolkodj el hogy ismeretlen emberek házát robbangatod mert te nem érzed jól magad
Én is voltam ideges de én legalább nem mentem el a te házadhoz hogy felrobbantsam mert ideges voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!