Mihez kezdjek az életemmel? Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre jobban foglalkoztat, hogy milyen hivatást kellene választanom. Most éppen szociális munkásnak tanulok, de nem hiszem, hogy ez lenne a nekem megfelelő szakma. Szeretek rajzolni, fényképezni, és a legjobban mindig a színházban érzem magam, igaz csak nézőként, de nem bánnám, ha mindig ott kéne lennem akár még csak a háttérben is munkálkodva. Egyesek szerint jól is fogalmazok, és ha érdekelt vagyok egy témában, akkor tudok is róla oldalakat írni. 1 éven belül befejezem a főiskolát és nem tudom merre induljak tovább, hogy jöhetnék rá, hogy milyen szakma lenne a nekem való. 21/L2009. máj. 19. 15:54
1/4 anonim válasza:
diszlet-tervező és díszlet-rendező színházban, esetleg?
2/4 A kérdező kommentje:
Ezen már én is gondolkodtam, csak fogalmam sincs, hogy azt milyen iskolában lehet tanulni és hogy egyáltalán érdemes-e belekezdenem, mert nem hiszem, hogy nagy kereslet lenne rá.:(
2009. máj. 19. 16:11
3/4 anonim válasza:
Nem baj, ha lesz egy polgári szakmád, vagyis elvégzed a főiskolát. Munkát viszont csak olyant válassz, amilyenben kiteljesedsz. A helyedben mindenképpen a szinház körül settenkednék. Esetleg dramaturgiát tanulnék, szinkronizálást, akár még a GNM szinitanodába is elmehetsz, hiszen a 22 év nem akadály. Az álmaidat ne add fel, mert boldogtalan leszel!
4/4 anonim válasza:
Illuszrátornak szerintem jó lennél a leírtak alapján. Ha jól fogalmazol, akkor meg írhatnál novellákat, vagy hosszabb dolgokat, és illusztrálhatod is őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!