Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináltok, ha úgy érzitek,...

Mit csináltok, ha úgy érzitek, nincs remény?

Figyelt kérdés
Van megoldás, ha az ember úgy érzi, kilátástalan és végtelenül szomorú az élete? Ha nincs kedve reggelente felkelni, ha minden értelmét veszti, és ez így van már majdnem egy éve? Ha enni és aludni sem tud, és fáj az egész létezés? Nem tudom, mi a megoldás, van, ami segít?
2011. dec. 19. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ezt én sem tudom :(
2011. dec. 19. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
van munkád? Mert ha az van akkor szerencsés vagy,nekem az sincs.
2011. dec. 19. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:

figyelj ezek velem is gyakran megtörténte :(

csak az adott reményt, hogy talán a másnap jobb lesz és ez így ment amíg jobb nem lett

ezt tanácsolom neked is!

nekem bevált :)

2011. dec. 19. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
régebben rágyújtottam egy joe-ra, vagy felpattintottam egy üveg vöröset, ha nagyon alja volt a helyzet. mióta nincs pénz, azóta tényleg necces.
2011. dec. 19. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy és milyen nemű? Mi minden az, amiktől reményvesztettnek érzed magad?
2011. dec. 19. 20:39
 6/6 anonim válasza:

Csak akkor tehetsz meg mindent ha már semmid sincs.

Én ha nagyon magam alatt vagyok (régebben sokszor éreztem úgy mint te) akkor megnézem a Harcosok klubját. Érdemes az egész filmet, a mondandóját magadévá tenni, megérteni, sokat segít.

Elmagyarázza hogy nem veled van a baj. Egy férfiról szól aki unalmas, sivár, átlagos életét hátrahagyva szó szerint lemond mindenről. A lakásról, a pénzről... mindenről. És addigi unalmas élete egy csapásra érdekes lesz :D

Jó film, azóta egy csomó hobbim van :D Tortát sütök, festek, olvasok, és egyedi pólókat csinálok magamnak xD Azóta reggel ha felkelek, arra gondolok ha vége az unalmas melónak, hazajövök mit fogok csinálni xD

2011. dec. 22. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!