Megmondom őszintén, nekem még akár lenne is kedvem hozzá. De kötelező, és ha nem bulizik valaki ilyenkor, az ciki. Na engem ez zavar a szilveszterben, hogy muszáj, és nem dönthetsz másképp, de ha mégis, akkor azt hiszik, hogy nincsenek barátaid, besavanyodtál. Ez nem így van, csak szeretek saját késztetésből csinálni dolgokat, nem mert kötelező.
-.- rajtad áll hogy akarsz e bulizni, ki nem szarja le h cikinek gondolják, ha nem akarsz akkor nem bulizol ez egyértelmű...
2011. dec. 18. 17:18
2/11 anonim válasza:
Ki mondta hogy kötelező?
2011. dec. 18. 17:53
3/11 anonim válasza:
:D jah ismerős.. mert egy "normális ,átlagos" ember az bulizik szilveszterkor, sőt inkább nevezzük részegségnek
ha nem teszed akkor fura vagy..(ezek inkább a nagyátlag)
hát ne bulizz ha nem akarsz, de az emberek próbálnak okot találni az összejövetelhez, iváshoz ahol jól érezhetik magukat, ha te nem így érzel ne tedd, de javaslom próbálj ismerkedni mert a magányba nagyon bele lehet őrülni egy idő után...kicsit meg is látszik rajtam a sok magányos év(illetve amit magánynak éreztem)
18f
2011. dec. 18. 18:07
4/11 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok magányos, vannak barátaim, az ismerkedés se gond. Inni is szoktam mértékkel, szeretem azt is. A hatalmas bulizásokat nem szeretem csak. Meg ha kötelező bulizni. De nem vagyok alapjáraton egy befeleforduló ember.
2011. dec. 18. 18:13
5/11 anonim válasza:
Ezt diktálja az etikett.
2011. dec. 18. 18:19
6/11 A kérdező kommentje:
Azért nem etikett. Én ezt nem nevezném annak...
2011. dec. 18. 18:20
7/11 anonim válasza:
ezt most mér kellett????????
ha nem akarsz bulizni, nem bulizol. ez egyértelmű és te is tudod.
2011. dec. 18. 19:24
8/11 anonim válasza:
Csak az ciki, amit te annak tartasz!!! És senki sem mondta, hogy kötelező. Idén szerintem én is végigalszom, mert nincs hozzá semmi kedvem. A TV-ben is ugyanaz megy minden évben, + nem is szeretek tévézni, ráadásul idén nem is lehetek azzal, akivel akarok, így kihagyom. Ha valaki ezt cikinek gondolja, tegye, nem érdekel. A kötelező fogalom erre a dologra így elég nagy baromság, hiszen ha nem bulizol, akkor mi van? Semmi. Nem visznek a börtönbe, ha nem bulizol!
2011. dec. 19. 20:07
9/11 Antimod válasza:
Én is utálom a szilvesztert, a kötelező lerészegedést, amit ha nem teszel meg, kinéznek a többiek. Ezért az utóbbi időben, ha tehetem, házibuliban vagyok, ahol társasozunk, filmet nézünk stb. egyszóval kreatívabban, de jól töltjük az időt.
2011. dec. 20. 21:16
10/11 Niky válasza:
Szilveszterkor elbúcsúztatjuk az elmúlt évet és köszöntjük az újat. Mindenki a saját meglátása szerint teszi ezt. Ha nem akarsz bulizni az a te dolgod. Nem kötelező. Ez egy szokás.
Az ember társas lény és keresi az okokat, hogy ne legyen egyedül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!