Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt valaki akit ilyen...

Van itt valaki akit ilyen mértékben kiközösítenek mint engem?

Figyelt kérdés

Így hogy megpróbálok beszélgetni az emberekkel és szinte mindig csak az van hogy én beszélek ők jobb esetben válaszolnak valamit röviden, de aztán el se köszönnek meg maguktól nem írnak, egyoldalú beszélgetés. Élőben is szinte mindig én próbálok beszélgetést kezdeményezni amiből sose lesz beszélgetés. Nagyon nagyon kevés haverom van, állandóan itthon kell döglenem egyedül, mert azok akik vannak azokkal meg nincs lehetőségem összefutni általában.

15/F

Több helyen próbáltam már haverkodni, sehol se sikerült.

2011. dec. 17. 14:35
 1/4 A kérdező kommentje:
Mintha valami idegen lény lennék vagy nem tudom úgy bánnak velem.
2011. dec. 17. 14:49
 2/4 anonim válasza:
Nekem volt ennél rosszabb is, kicsit fiatalabb voltam, mint te amikor kiközösítettek és még cikiztek is :( De ezeket az időket elfelejtettem már (pedig nem olyan régen volt az általános vége, most vagyok végzős gimis) Próbálj valami hobbit találni, ami közösségi. Olyan helyre menj ahol új embereket ismerhetsz meg. Legyél ápolt, kedves, barátságos. ;) Ez az amit tehetsz, meglátod nemsokára már másmilyen lesz minden.
2011. dec. 17. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát vagyunk egy páran, akik nem emberek vagyunk ezen a bolygón, és ezt megérzik rajtunk sajnos önkéntelenül. Ez van, pajti.
2011. dec. 17. 17:49
 4/4 anonim ***** válasza:
már sokszor mondtam.... jobb lesz majd. legyél lazább. próbalj meg olyan lenni mint ok.
2011. dec. 17. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!