Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy semmi nem jön össze?
15 éves korom óta szerelmes típus vagyok, onnantól érdekeltek a pasik és mindig volt valaki, aki nagyon tetszett, vagy szerelmes voltam belé, de sajnos soha nem jött össze semmi. Most 22 éves vagyok, és még ez a helyzet áll fenn. Soha nem volt senkim. Általában a foglalt pasikba szerettem bele, vagy pedig azokba, akiket egyszerűen nem érdekeltem.
Lehet hogy lehurrogtok, de irigy vagyok másokra, akiknek tökéletes párkapcsolatuk van már évek óta:(
Annyi csalódás ért már, annyi visszautasítást kaptam, hogy meg sem tudom számolni, és belefáradtam már, 22 évesen. Az ismerőseim, a barátaim, mind azt mondják hogy szép lány vagyok, és az utcán is kapok ilyesfajta visszaigazolásokat (elismerő nézések, stb.).
Pár hónapja, amikor elkezdődött a suli, eldöntöttem, hogy csak a tanulásra koncentrálok, semmi pasi ... (új suliba mentem). Tényleg a tanulásra koncentráltam, aztán feltűnt egy pasi, közeledett felém, nekem megtetszett, és (hiba volt, tudom) örültem, hogy hátha most már összejön valami kapcsolat. Utána kiderült nemsokkal, hogy barátnője van ... Ennyit erről :(
Nem, hasonlóan érzek én is és soha nem volt barátnőm. Ráadásul én még pár évvel idősebb is vagyok nálad :P Ez van... :(
Egyébként ha körbenézel a Randizás/Szüzesség/Párkapcsolatok kategóriákban akkor láthatod, hogy elég sokan vannak még így ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!