Miért van ez velem? Zárkózott lettem,és alig vannak barátaim..
én is ilyen voltam...
arra gondoltál már, hogy keresel egy olyan csoportot akikel közös az érdeklődésetek? én pl vámpír és fantasy rajongó vagyok és ezért kezdtem bele a szerepjátékba( főként World of darkness, eleinte csak neten és a regényeket olvastam) és egyetemen találtam egy olyan szerepjátékos társaságot, akik szinte azonnal befogadtak, elfelejtettem az összes hülye volt osztálytársamat, sőt még össze is jöttem a mostani barátommal, akivel 2 éve együtt vagyok :)
Amúgy én is goth vagyok, és én meg plüssfarkassal és plüssördöggel alszom XD
21/L
ha azt akarod hogy elfogadjanak akkor semmi szélsőséges és közízléssel ellentétes stílust ne képviselj(lehet lepontozni...).
A rockerek csak rokkerekkel haverkodnak, volt egy rokker csaj az osztályba(egyetlen rokker) és senki se bírta, senki se haverkodott vele.
Azt mondod hogy nem tartod magad szépségnek, a goth stílus semmi nőiességet nem sugároz, legyél inkább plázacica( :D )
Ha nagyon ragadszkodsz a stílusodhoz akkor olyan körökben kell mozognod
Előző hoszászólónak: hát már bocs, nekem ne modja senki, hogy a goth nem nőies! Lehet, hogy te kifejezetten polgárpukkasztó goth-okat láttal, de a goth lehet ilyen is(mint amilyen én): Hosszú szatén szoknya, fűző, egy elegáns kesztyű és antik medál, tüll, csipke...EZ a nőies, a plázacica ribancos!
Nem kell megadnunk magunkat a tömegnek, így elveszik az egyéniség! Szerintem maradj goth, de akkor tényleg ne próbálj átlag emberekkel barátkozni, bár az én barátaim között nincs kifejezett goth, szinte mindegyik hallgat rocot, metált, dark-gothic rockot stb, és egyikük sem mondható átlagembernek(már csak a szerepjáték miatt sem)
21/goth csaj
Nem luzer vagy hanem különleges.
Addig örülj amig nem tartanak "normálisnak"
Persze azzal sincs semmi baj,de jobb különlegesnek lenni
és aki az ,az mindig kilóg a sorból.
találd meg a stílusod amiben jól érzed magad.
na akarj megfelelni sose.
A barátság a szerelem autómatikusan kell h jöjjön nem azért mert beálssz a "Sorba"
Szia! 2 éve még goth voltam, és rengeteg partira jártam hasonszőrű hölgyekkel, urakkal( gyáripar).Aztán jött egy srác és a gyerek. A barátok eltüntek, egyedül nem merek már buliba menni... A szívem könnyezik, az agyamban tombol a vihar, de a testem nem mozdul... rengeteg időd van még barátokat szerezni, ha másik suliba mész könnyebb lesz! A fiú barátaiddal sose keveredj túl közeli...:)mert ők is beszélnek ám egymásközt, ha mindidig titokzatos maradsz előttük azt szeretik,és a bartátság is tovább tart6!
üdv 25éves anya
Hú. Én meg azt mondom, ezt kell leküzdened!
Mármint azt, hogy a stílusbeli hovatartozásotok álljon egymás közé. Semmi jelentőséggel nem kéne bírnia annak, hogy ki milyen stílushoz tartozik.. Attól még ugyanúgy ember és érez, csak más a világszemlélete, más az életérzés. Ezen lépj túl, barátkozz teljesen más stílusú emberekkel, keresd meg a ruha mögött az embert! Lehet egy plázacica lesz a legjobb barátod és jó támaszt fog neked nyújtani.
A másik: sose várd, hogy mások keressék a társaságod! Az hogy a sült galamb az ember szájába repüljön, ahhoz nagyon különlegesnek kell lenni, már alapból népszerűnek.. Vedd a kezedbe a dolgokat és barátkozz te! Pár kedves szó, segítségnyújtás és rögtön barátságosabbnak tűnsz. Ha kedves vagy és segítőkész nem fogják azt nézni (legalábbis az értelmesebbje) hogy milyen zenét hallgatsz, milyen berkekből jössz. Próbálj optimizmust sugározni, nálam az mindig bejött, ha jó kedvem volt, akkor az emberek is szívesebben keresték a társaságom. Ha meg a stílusod alapján elítélnek, azokra az emberekre nem is éri meg időt szánni.
Viszont, hogy gót vagy, az előny. Mert így a többi gótnál, akikkel azonos az érdeklődési körötök, alapból pluszponttal indítasz :)
És egy tuti tipp: a mosolygás. Mindenre gyógyír :)
Sok sikert és kitartást! Fel a fejjel és küzdj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!