Traumám van a promóciós lányoktól, mert az exem egyszer a fejemhezvágta, hogy lehet hogy azok jobbak, de ő engem szeret. Az a baj, hogy ezt a dolgot ráhúzom a mostanira is, mit tegyek?
Halál komolyan mondom, hogy irigylem a problémáidat. :DDD
Ne haragudj, hogy nem tudok hasznos tanácsot (?????) adni ebben a kérdésben, mivel inkompetens vagyok, mert engem nem zavar egyáltalán ha a pasim más csajokat néz, pláne nem ha promociós lányokat. Tudod, mindent a szemnek semmit a kéznek. Amíg ezt betartja, nem érdekel.
Próbáld meg lazábban venni, mert ez így tényleg hisztizés.
Kérdező, a következőt mond:
"Tudod az a helyzet, hogy az előző pasim az ilyen csajokra nagyon feltűnően gerjedt, ami rosszul esett nekem, és emiatt még most is frusztrál (zavar) a jelenlétük. Ne haragudj, csak érzékeny téma ez nekem."
Ennyi. Ha megérti, kerülni fogja őket, ha nem, akkor ő is ex lesz. :)
Most neharagudj, de most komolyan, azért bunkó az exed, mert nem egy prolányt választana, hanem téged mert téged szeret??????????????????????????????
És ettől vagy lelkisérült?????????????????????
Hát, irigyellek az élet nagy gondjai miatt!!!!!
A barátodat meg sajnálom, tiszta szívből!
Mellesleg, most nem kell itt nekünk bizonygatnod, hogy milyen gyönyörű vagy, arra már kevesebből is rájöttünk, hogy ostoba hülye hisztis kislány vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!