Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg elviselhetetlen az...

Tényleg elviselhetetlen az életvitelem?

Figyelt kérdés
A barátaim(bár inkább csak haverok) állítása szerint elviselhetetlen az életvitelem. Gyakran nézek régi akció filmeket (Die Hard, kommandó, az utolsó cserkész), előszeretettel nézem a Family Guyt, meg az ehhez hasonló sorozatokat, nagy kedvencem a hazudj ha tudsz, cigarettázok ( a haverjaim is cigiznek), kb. napi fél dobozt szívok el. Szerintük túlzásba viszem a tisztálkodást, pláne férfi létemre (csak mert mielőtt elmegyek velük valahova letusolok mindig, meg nem szokott hosszú lenni a körmöm). Inni nem szoktam, max néha egy kis sört, mert refluxos vagyok, gyakran eljárok futni, focizni. Néha gyorsan, és könnyen felkapom a vizet, olyankor kiabálok, ha valaki bántani akarja a szeretteimet akkor erőszakhoz is folyamodnék, de szerencsére mindig elég a határozott fellépés. Tényleg elviselhetetlen lennék? Nem értem mi itt a gond...
2011. dec. 11. 14:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Na pont ezaz. Ezt nem akartam. Nem önbizalomra van szükségem, hanem véleményt akarok, hogy kívülállók szerint is egy zárkózott ember vagyok, akinek az élete hogy nézi a tvt, azokkal az emberekkel beszél, akiket már ismer 5-10 éve, meg kimegy a teraszra cigizni. ÉS nem ismerkedik új emberekekkel, ezért nincsen kapcsolata, meg ilyenek. Sokszor már azon gondolkozom, hogy igazuk van. Csak kíváncis vagyok, nem istenítést akarok.
2011. dec. 11. 14:19
 12/18 A kérdező kommentje:
FormOZ: ez nem hülyeség, mert már józanul is mondott össze vissza mindent, meg féltem hogy bántják anyukámat. De vissza fogtam magam. Megtudtam volna ölni a pacákot.
2011. dec. 11. 14:20
 13/18 anonim ***** válasza:
És ha azt mondjuk, igen, mit csinálsz? Nehogy már befolyásoljon mások véleménye! Élj úgy, ahogy akarsz, ne ahogy mások akarják!
2011. dec. 11. 14:28
 14/18 anonim ***** válasza:

Én nem értem. Én nem régi, hanem mostani akció filmeket nézek, szeretem a Family Guyt, cigizek, bár nekem hosszú szokott lenni a körmöm, mert lány vagyok :). Inni én sem szoktam, focizni nem, de futni eljárok, bár nem kiabálok, de a szeretteimért én is kiállok, ennek ellenére soha senki nem mondta, hogy elviselhetetlen az életvitelem.

Szerintem amiket itt felsoroltál, nem kapcsolódnak az "elviselhetetlen életviteledhez".

2011. dec. 11. 14:42
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Várom a további véleményeket. Régebben ittam, amikor félre siklott az életem, majdnem egy éven át, és majdnem mindennap, tömény szeszt,de megelégeltem, aztán egyik napról a másikra abba hagytam. Nem láttam értelmét, meg megoldást se jelent. A problémák azóta is ottvannak, csak ahelyett hogy elmenekülnék inkább megoldom őket. Én nem mondom hogy kiegyensúlyozott vagyok, de nem vagyok egy remete alak sem.
2011. dec. 11. 14:45
 16/18 A kérdező kommentje:
Meg szerintük mindig stresszes vagyok, fáradt, lehangolt, rossz kedvű. A fáradtság igaz, néha a lehangoltság is, de emiatt még nem fogom hullára inni magam. Azon kívül nem tudom, hogy abban mi az elviselhetetlen, hogy nem nagyon akarok ismerkedni. Be kell vallani, félek a csalódástól, hogy átvernek a lányok-
2011. dec. 11. 14:52
 17/18 anonim ***** válasza:

szerintem csak nem vagy az az undi pasi kategória mint lehet hogy a haverjaid - ne m akarom bántani őket.

de valljuk be tény, hogy a legtöbb hapsi számára a higiénia nem 100%-ig ismert fogalom. vagy a körömvágás is egy távoli mítosz.

meg lehet 'ciki' hogy te nem nonstop gyökér játékokkal játszol, meg nem iszol //ez szarkazmus volt a gyengébbek kedvéért//

ha ordibálás csak tényleg ilyen jogos helyzetekben fordul elő akkor részemről okés...

20/L

2011. dec. 12. 13:14
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Szerintem az lehet a bajuk hogy mindig próbálok javítani a helyzetemen, nem pedig feladni a dolgokat, és nem akar beleolvadni a tömegbe, hanem egyéniség akarok lenni. Semmi gond egyébként, igazad van.
2011. dec. 12. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!