Miért nem tudok mások előtt sírni?
Figyelt kérdés
Akármilyen szomorú vagyok, akármilyen sírhatnékom van, mások előtt nem megy. Pedig néha olyan jó lenne kisírni magam egy barát vállán...2009. máj. 16. 13:38
1/5 anonim válasza:
Büszkeség? Vagy talán elszégyelnéd magad? Vagy nem akarod, hogy mások tudjanak a problémádról, mert úgy se értenék...Vagy nincs egy olyan igaz barát?!
2/5 anonim válasza:
Velem igy így van, nem vagyok az az érzelmes típus mások előtt, otthon viszont egy "olyan" számra is képes vagyok zokogásba kezdeni. Szerintem ez nem jó, mert elhiteted magaddal, hogy magányos vagy (tapasztalat...), ezért szerintem is a szégyenlősség lehet az ok. Más magyarázatot nem tudok.
3/5 anonim válasza:
félsz attól,hogy gyengének, sebezhetőnek fog látni? szégyennek tartod? úgy érzed,hogy nem értené meg a problémádat? vagy amikor elmúlik a rosszkedved te is kineveted magad és cikinek érzed, hogy sírtál és nem akarod, hogy más is tudjon erről? nekem ezek az ötleteim, remélem valamelyikkel segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!