Hogyan lehetnék "magasabb rangú" az osztályban?
Ne hagyd magad sértegetni,ha megsértenek legközelebb és van vér a pucádban akkor adj neki egy fülest vagy csak szólj vissza valami olyat ami nekik ciki!
Tudod az a baj hogy hagyod magad és nem teszel ellene!Ne mutasd ki hogy félsz ,és nyugodtan legyen nagyobb arcod visszaszólni a köcsögöknek!
Sehogy, ha visszavágsz, olajat öntesz a tűzre.
Ha megtanulnál úgy viselkedni, hogy leperegjenek rólad a sértések, akkor idővel abbahagynák és nem néznének le.
A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/4 Időpont ma 16:42!
És a kérdező élete végéig maradjon egy lúzer akit csak bas ztatanak?Az nem jó megoldás ha hagyja magát,mert akkor ezért csesztetik és ebből később is lehetnek problémák.
Tényleg nem szabad szó nélkül hagyni azt ha sértegetnek!És ha balhé éessz belőle akkor meg kitöltheted rajtuk a dühödet!
Nem tagadom én 9-dik osztályban egyszer korházba kerültem mert szétnyilt a fejem ,de én akkor is vérző fejjel futottam az elmenekülő ellenfelem után!Megjegyzem a későbbiekben ilyen problémáim nem voltak mert a kiállásommal csak annyit sugárzok hogy nem jó velem kezdegetni!
Légy egy picit tökösebb!Soha ne hagyd magad alázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!