Miért nem élek a jelenben?!
állandóan megvalósíthatatlan célokat tűzök ki magam elé,ráadásul szerelmes vagyok egy nálam több mint 10 évvel idősebb pasiba és ha meglátok róla a neten egy olyan képet,amin más lánnyal van,rögtön majdnem elbőgöm magam
és félek,hogy ezt a plátói szerelmet vagy mit nem is fogom kinőni,mert ez is már vagy 4-5 hónapja tart
folyton a jövőmet tervezgetem,amit szerintem nem is tudok megvalósítani
mégse tudok visszajönni a jelenbe,már szinte a jövőben élek
erre rátesz egy lapáttal,hogy senkivel nem tudom ezeket a problémáimat megbeszélni,nincs olyan tanár,vagy annyira közeli barátom/barátnőm akikkel ilyenekről tudnék normálisan beszélgetni ...és mindig magamba fojtom az érzelmeimet
jó,ez most hosszú lett de mit csináljak?
14l
Ha valami ismert pasiba vagy szerelmes, kinövöd. Sokan ilyenek, mint te.
Érdekel, hogy mi lesz, milyen lesz, ha felnősz. Ez sem gáz, ha megcsinálod a feladataidat minden nap.
Nagyon sokan vannak olyanok, itt az oldalon is, hasonló korúak, mint te, akik szintén nem tudják kivel megbeszélni a dolgaikat. Miért nem írsz nekik privátban?
hát...idegenekkel ilyenekről beszélgetni mégis olyan bizarr :s
de azért köszi :) mondjuk tudom hogy hülyének hangzok,de igazából ezt nem akarom kinőni...mármint ez most így rossz,hogy nem lehetek vele,stb :D de azért legbelül mégis azt kívánom,bárcsak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!