Tudnál ebben segíteni?
Sztem rossz helyre írtad ezt a kérdést :D
De ha vannak céljaid leírod azt azután már jön az szerintem magától... mi szeretnél lenni később, mit szeretnél még tanulni, vagy pl gyerekeket szeretnél állat menhelyet nem tom ezekről lehet rizsázni :D

Egyszerű.
Osszuk 3 csoportba a céljaidat :
- karrier célok
- családi célok
- hobbi célok
Kezdjed mondjuk a karrierrel. Példa: a jövőben szeretnék sikeres üzletember lenni és saját céget alapítani. A ranglétra csúcsára akarok jutni, mert ambiciózus és kitartó személyiségnek tartom magam. A jövőbeli cégem keretén belül fontos szerepet fog játszani az, hogy alkalmazottaim munkája precíz, praktikus és kifogásolhatatlan minőségű legyen. Valamint melléktevékenységként némi tapasztalatszerzés után egy könyvet is terveimben áll írni, amelyekben a managementről szerzett tudásom egy részét fogom papírra vetni.
Család szempontjából szeretnék egy stabil és kiegyensúlyozott házasságot kötni, olyan partnerrel aki képes megérteni az igényeimet, elfogadni a nézeteimet és támogat engem bármilyen körülmények között. A távoli jövőben szeretnék néhány gyereket is, mert egy teljes családot szeretnék létrehozni, amelynek hiányozhatatlan részét képezze a harmónia, a közreműködés és a fejlődés. Fontos tényező, hogy a partneremmel egy hullámhosszon legyünk, annak érdekében, hogy ne keletkezzenek gyakori nézeteltérések vagy adott döntés esetében az elhatározás legyen zökkenőmentes.
Hobbik szempontjából szeretnék naponta legalább kis ídőt, illetve hétvégén jelentősebb ídőmennyiséget fordítani saját magam számára. A relaxálás fontos a szellemi egészség megőrzésének, valamint a sport fontos a fizikális egészség fenntartása miatt, ezért e két tevékenység szolid alapját fogja képezni a programomnak. Szabadídőmben szeretnék zongorázni/ festeni/ kirándulni/ kertészkedni/ stb., valamint szociális téren is szeretnék a lehetőségeimen belül minnél aktívabb maradni és tágas baráti kört kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!