Ok nélkül rossz a kedvem mindig. Miért?
Figyelt kérdés
Mi lehet az ok? Tényleg semmi bajom..Évek óta ez megy..2011. dec. 4. 22:35
1/9 anonim válasza:
képzeld el magad ,jó kedvűen
vannak egyébként céljaid az életben,barátok
vki társ?
hány éves vagy?
2/9 A kérdező kommentje:
16 barátaim nem igazán vannak.. céljaim meg egyáltalán. Régebben rengeteg volt. Vmiért kiégetnek érzem magam,mint egy 50 éves rbanc..
2011. dec. 4. 22:46
3/9 A kérdező kommentje:
annyi kimaradt,hogy vmi meggátol abban,hogy boldog legyek.. elkezdenék mondjuk sportolni de egy kis hang mindig suttog,h ne cisnáld ... nem tudom miért:S de mondjuk egy baráti találkozóról is lebezsél.. és úgy érzem egyre kevésbé érdekel a világ:/ és hogy feleslegesen élek..
2011. dec. 4. 22:50
4/9 anonim válasza:
Ne halgass rá (belső hangra) ,legyél kicsit bátrabb menj el ezekre , lesz ami lesz ;)
5/9 anonim válasza:
én minden tali előtt ezt érzem, aztán ha minden jól alakul kellemesen csalódom
6/9 anonim válasza:
Valamilyen oka biztos, hogy van. Nincs esetleg önbizalomhiányod?
7/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Amit írsz, az nagyon komoly:
"vmi meggátol abban,hogy boldog legyek.."
" feleslegesen élek.."
Ismerem a problémát. Ezeknek az érzéseknek, vagy ÉLETérzéseknek az okai nagyon mélyen elásva vannak benned, mi nem tudjuk megválaszolni innen nyilván. Okvetlenül pszichoterápiát javasolok, nem kell félni tőle, szükséged van rá. Tudd, hogy NAGYON sok ember éli át ezek az érzéseket. Minél előbb teszed meg a szükséges lépéseket, annál előbb lesz lehetőséged boldog embernek lenni. Hidd el, felnőtt kori önmagad végtelenül hálás lesz majd neked, hogy segítettél magadon...
Sok sikert és boldog életet kívánok!
Szeretettel Feliza
8/9 anonim válasza:
Csináld azt, amiben jó vagy, amitől jól érzed magad. Vannak ilyen tevékenységeid? Biztos neked is lesz célod, nem is egy, csak talán idő kell, hogy letisztuljon ez benned. A legtöbb osztálytársamnak még 18 évesen sem volt elképzelése a jövőjét illetően. Bőven ráérsz még a komoly célokra.
9/9 anonim válasza:
Ugyan ez van nálam is. Semmihez nincs igazán kedvem, és mindig rosszul érzem magam. Talán, mert nem is fogadom el magam úgy, ahogy vagyok... vagy... nem tudom sajnos! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!