Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tettetek volna ebben a...

Mit tettetek volna ebben a helyzetben? Jól gondolja a haverom, hogy átvertem?

Figyelt kérdés

Ma megbeszéltem az osztály társaimmal, hogy elemgyünk piállgatunk kicsit.. de mielött indulhattam volna, beállított egy régi haverom.. h megyek-e ki... célozgattam rá, hogy most máshova mennék, mire ő azt válaszolta, h ő nem kiváncsi rájuk.. és szerintem az oszt. társaim se kiváncsiak rá... szal lekoptattam....

most be van sértődve... h miért nem mentem ki vele.... miért vertem át ennyire..

2009. máj. 13. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem verted át, hisz már más program volt megbeszélve, ő jött bejeletlenül, mond meg neki h máskor taliztok, de ez aprogram már eklőre megvotl beszélve:D

ha még midnig bevan sértdőve csak sajnáltatni akarja magát:D

2009. máj. 13. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is írták, nem te verted át. Gondolom adott volt a lehetőség, hogy ő is veled tartson, ha nem akart, akkor az a saját hibája, tehát tulajdonképpen saját magán sértődött be. Ezért semmiképp se legyen lelkiismeret-furdalásod, de azért finoman megkérheted rá, hogy gondolja át a helyzetet és magyarázza el, hol volt itt az átverés.
2009. máj. 14. 00:58
 3/4 A kérdező kommentje:

igen, adott volt a lehetőség...

de én még azt mondtam neki, h nem megyek ki, mert esik az eső és hideg van... ebben anyi igazság van, h hezitáltam h kimenjek-e.. és meg sem említettem neki, hogy én mentem volna ki.. oszt társaimhoz

2009. máj. 14. 14:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát máskor nyugodtan mond meg ,sőt .

Nincs szükség "hazugságra" és ha valakinek nem tetszik a döntésed akkor igy járt/persze csak finoman/

2009. máj. 14. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!