Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek önmagam?

Hogyan legyek önmagam?

Figyelt kérdés
nagyon sokan mondják hogy nem vagyok önmagam és ezt én is észreveszem hogy olyan vagyok amilyen ember közelében vagyok épp már nem is tudom milyen az igazi éne,m :S hogyan hozhatom vissza?
2011. nov. 29. 22:03
 1/10 anonim ***** válasza:
alakul, változik
2011. nov. 29. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
ha mi mondjuk meg, akkor az már nem te leszel
2011. nov. 29. 22:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy nagyon komolyan foglalkozol ezzel a kérdéssel. Hány éves vagy? Vannak önismereti és személyiségfejlesztő pszichodráma csoportok, ott nagyon sokat tudnál tenni magadért e téren, mert azt épp erre találták ki.

Még csak annyit: önmagunkká válni hosszú évek kitartó munkája...

35n

2011. nov. 29. 22:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Még keresed önmagad. Idővel kialakul a személyiséged.
2011. nov. 30. 02:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem probléma. egy a fontos, hogy a megfelelő stilusú viselkedést tanuld meg a sok tapasztalt most még utánzott stílus közül.

Ez olyasmi, hogy nagyon korán rájöttem gyerekként hogy fontos a külalak és nagyon fontos az írásunk. A külsőséget ahogy komolyodtam, az egyszerű, praktikus és olcsóra redukáltam de még szép megjelenést biztosított.

az írásként először apámét utánoztam, aztán pár év és Anyám írása nőiesebbnek látszott, így azzal a stílussal írtam a továbbiakban. aztán teltek az évek és szép lassan a két stílus ötvöződött az írásomban, saját de már döntögető stílusban.

Szóval, így keresgéli az ember azt a stílust mindenben amivel önmagát megjeleníteni szeretné a MÁSOK, az idegenek számára.

Egy a lényeg ne azért utánozz bárki mert az akarsz lenni, mert az nem lenne igaz, csupán azért és csak olyan mértékben ami belőle szép, harmonikus és illeszkedik a te alapszemélyiségedhez. Maradj önmagad, csak "sminkeld ki magadat" amikor a MÁSOKKAL akarsz érintkezni, mert ezt várják el, különben kivetnek magukból. Az élet sajnos egy színház ahol tragikomédiát játszanak. Aminek a cime AZ ÉLET és ebbe a színjátékban, a végére mindenki belehal.

2011. nov. 30. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
jézusom, az előző válaszoló milyen rohadt okos:O
2011. dec. 1. 14:39
 7/10 anonim ***** válasza:

6/6 Egy frászt vagyok okos, csak öreg (70) és túl sok a tapasztalatom, mert átéltem az élet minden pillanatát, odafigyelve másokra, nem csak azért hogy tanuljak másoktól, hanem hogy milyenné nem akarok válni.

Ha fiatal az ember ha idős az ember állandóan tanulhat, fejlődhet na persze ha akar! De el is lehet hülyülni...

2011. dec. 2. 22:02
 8/10 ekeke ***** válasza:
látom Mami, lehúznak. engem is, mert valósakat írok. ez van, de tán némelyekért érdemes.
2011. dec. 15. 18:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy nem vagy önmagad...a dolgok változnak, de mindenki maga dönti el hogy milyen irányba tesz lépést. Ne a régi akarj lenni!! Hanem hozz ki valami jót az újból. Ami elmúlt az elmúlt, fölösleges energiapocsékolás ezen rágódni!
2012. jún. 19. 16:07
 10/10 anonim válasza:
tegyél olyat, amit eddig még nem csinált senki a baráti társaságodból. például vágasd le a hajad, göndörítsd be, ha fiúvagy állítsd fel zselével vagy hasonló. legyél mindig kicsit más mint a többiek:D
2012. szept. 1. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!