Hogyan legyek önmagam?
Úgy, hogy nagyon komolyan foglalkozol ezzel a kérdéssel. Hány éves vagy? Vannak önismereti és személyiségfejlesztő pszichodráma csoportok, ott nagyon sokat tudnál tenni magadért e téren, mert azt épp erre találták ki.
Még csak annyit: önmagunkká válni hosszú évek kitartó munkája...
35n
Ez nem probléma. egy a fontos, hogy a megfelelő stilusú viselkedést tanuld meg a sok tapasztalt most még utánzott stílus közül.
Ez olyasmi, hogy nagyon korán rájöttem gyerekként hogy fontos a külalak és nagyon fontos az írásunk. A külsőséget ahogy komolyodtam, az egyszerű, praktikus és olcsóra redukáltam de még szép megjelenést biztosított.
az írásként először apámét utánoztam, aztán pár év és Anyám írása nőiesebbnek látszott, így azzal a stílussal írtam a továbbiakban. aztán teltek az évek és szép lassan a két stílus ötvöződött az írásomban, saját de már döntögető stílusban.
Szóval, így keresgéli az ember azt a stílust mindenben amivel önmagát megjeleníteni szeretné a MÁSOK, az idegenek számára.
Egy a lényeg ne azért utánozz bárki mert az akarsz lenni, mert az nem lenne igaz, csupán azért és csak olyan mértékben ami belőle szép, harmonikus és illeszkedik a te alapszemélyiségedhez. Maradj önmagad, csak "sminkeld ki magadat" amikor a MÁSOKKAL akarsz érintkezni, mert ezt várják el, különben kivetnek magukból. Az élet sajnos egy színház ahol tragikomédiát játszanak. Aminek a cime AZ ÉLET és ebbe a színjátékban, a végére mindenki belehal.
6/6 Egy frászt vagyok okos, csak öreg (70) és túl sok a tapasztalatom, mert átéltem az élet minden pillanatát, odafigyelve másokra, nem csak azért hogy tanuljak másoktól, hanem hogy milyenné nem akarok válni.
Ha fiatal az ember ha idős az ember állandóan tanulhat, fejlődhet na persze ha akar! De el is lehet hülyülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!