Mit tegyek, ha túl sokat internetezek?
Figyelt kérdés
Úgy érzem túl sok időmet veszi el az internetezés,napi 4-5 óra simán elmegy erre :( Én is tudom és érzem hogy baj ez,de mindig találok valami érdekes cikket, olvasnivalót, fórumot vagy blogot... 21/L
Amúgy szoktam főzni,mosni,takarítani,szóval nem hanyagolom el ezeket a dolgokat,de régebben pl sokkal többet olvastam könyvet és ez hiányzik. De a netezésbe meg úgy bele tudok merülni, hogy észre se veszem..
2011. nov. 24. 17:04
1/3 anonim 

válasza:

AkaratERŐ!
húzd ki a nyüves gépet a falból vagy vidd ki egy másik szobába... meg van oldva a gond... és így szép az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!