Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem ezt? 20l

Miért érzem ezt? 20l

Figyelt kérdés
Visszahúzódó, csendes lány vagyok. Elfogadom így magam, viszont valamiért folyton azon gondolkozom, hogy valamivel fel kéne törni. "Híresebb" szeretnék lenni, pedig nem vagyok egyáltalán erre alkalmas jellem. Miért érezhetek így?
2011. nov. 23. 10:22
 1/6 bánomisén ***** válasza:
Mert szinte mindegyik 20 éves lány ezt érzi. Életkori sajátosság :-)
2011. nov. 23. 10:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Akkor már ketten vagyunk! :) Mintha én írtam volna a kérdést. :)

22/L

2011. nov. 23. 12:09
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Mert van benned valami különleges.
2011. nov. 23. 12:10
 4/6 zkriszti3 ***** válasza:
Ha feladatot ajánl valaki fogadd el, így léphetsz előre.
2011. nov. 23. 12:25
 5/6 Walk With Me ***** válasza:

Én is hasonlóan vagyok, csak fiúban. Egyszerűen élni akarunk és nem csak létezni. Úgy érezzük, hogy mélyebb nyomot kéne hagynunk a történelem mezején. :)

Nem gondolod?

20/F

2011. nov. 23. 13:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is visszahúuzódó, zárkózott srác vagyok és jó lenne valamivel kitörni, hogy ne csak úgy könyveljenek el, hogy a "csendes". Szeretnék az emberek felé nyitni, de van bennem egy belső gát, ami megakadályozza ezt az egészet. Nem is érzek késztetést a beszélgetésre, akár hozzátudok szólni a témához, akár nem. Zavar, hogy ilyen vagyok és nem is tudom magam elfogadni.

21/F

2011. nov. 23. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!